Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο οι πωλήσεις του ανανεωμένου Nissan Navara.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Navara υιοθετεί το νέο σύστημα πολυμέσων «Nissan Connect» το οποίο…

… συνδυάζεται με μια οθόνη αφής 8 ιντσών, προσφέροντας σημαντικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον οδηγό και τους επιβάτες.

Οι εκδόσεις King Cab θα είναι πλέον διαθέσιμες με ανάρτηση πέντε συνδέσμων για τον πίσω άξονα…

… γεγονός που μεταξύ άλλων συμβάλλει στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου τους έως και κατά 46 κιλά.

Τέλος, το νέο χειροκίνητο 6ταχυτο κιβώτιο με πιο μακριά κλιμάκωση σχέσεων, υπόσχεται μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Ερχεται το ανανεωμένο Nissan Navara!

5.879 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Με αρκετές σχεδιαστικές τροποποιήσεις, ισχυρότερο, ασφαλέστερο και με πληρέστερο επίπεδο εξοπλισμού, το ανανεωμένο Nissan Navara ξεκινά την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Nissan Europe, από την 1η Ιουλίου ξεκινά σταδιακά η διάθεση στις διάφορες αγορές της ΕΕ του ανανεωμένου Navara που σχέση με το υπάρχον μοντέλο εμφανίζει πολλαπλές βελτιώσεις… ουσίας. Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων του και στην ελληνική αγορά.
 
Σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς
Το ανανεωμένο Nissan Navara έχει να επιδείξει μια σχεδιαστικές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στα φωτιστικά σώματα ενώ, θα είναι διαθέσιμες και νέες εκδόσεις / σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου των 17 και 18 ιντσών.
Ωστόσο, τα σημαντικότερα νέα εστιάζονται τόσο στο εσωτερικό της καμπίνας όσο και στα μηχανικά μέρη, όλων σχεδόν των εκδόσεων του.
Πιο συγκεκριμένα, υιοθετείται στον εξοπλισμό του το νέο σύστημα πολυμέσων «Nissan Connect» που συνδυάζεται με μια μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, προσφέροντας σημαντικές νέες δυνατότητες όπως π.χ. ο εξ αποστάσεως εντοπισμός του οχήματος, η δυνατότητα κλειδώματος / ξεκλειδώματος των θυρών, ο έλεγχος της κατάστασης του οχήματος (στάθμη καυσίμου και υγρών) κ.ά.
Παράλληλα, οι εκδόσεις King Cab (επιμηκυμένη καμπίνα) θα είναι πλέον διαθέσιμες (όπως και οι διπλοκάμπινες) με ανάρτηση πέντε συνδέσμων για τον πίσω άξονα, γεγονός που συμβάλει τόσο στη βελτίωση της οδικής τους συμπεριφοράς όσο και στην αύξηση του ωφέλιμου φορτίου έως και κατά 46 κιλά, αναλόγως της έκδοσης.
Πέραν αυτού, η υιοθέτηση δισκόφρενων σε αμφότερους τους άξονες και η αύξηση της διαμέτρου των εμπρόσθιων κατά 4 χλστ., έχει επιφέρει μείωση της ελάχιστης απαιτούμενης απόστασης για την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος καθώς και μείωση κατά 40% της απαιτούμενης ενέργειας πέδησης που απαιτείται για αυτό. Την ίδια στιγμή, το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας «Trailer Sway Assist» είναι πλέον διαθέσιμο στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η Nissan ανακοινώνει πως οι εκδόσεις με ισχύ 163 ίππων του dCi πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ., όπως και οι αντίστοιχες των 190 ίππων, θα εφοδιάζονται πλέον με διπλό turbo, γεγονός που αυξάνει τη μέγιστη αποδιδόμενη ροπή τους κατά 22 Nm (στα 425 Nm) σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.
Όπως είναι φυσικό, όλες οι εκδόσεις του πετρελαιοκινητήρα dCi θα καλύπτουν τις νέες προδιαγραφές ρύπων του πρωτοκόλλου Euro 6d-Temp ενώ, ένα νέο χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων με μακρύτερη κλιμάκωση και πιο μικρή διαδρομή του επιλογέα, υπόσχεται βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εναλλαγές σχέσεων.
Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως στον εξοπλισμό του ανανεωμένου Navara, με βάση τα όσα προβλέπονται και από το πακέτο «Nissan Intelligent Mobilities» για όλα τα οχήματα της ιαπωνικής εταιρείας, θα συγκαταλέγονται προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας όπως τα συστήματα Hill Start Assist, Hill Descent Control, Intelligent Emergency Braking, Intelligent Around View Monitor ενώ, φυσικά, διατηρείται η Εργοστασιακή Εγγύηση των πέντε (5) ετών (ή 160.000 χλμ.).