Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων εντός της Ευρώπης βρίσκεται η Ford, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

Ευρωπαϊκή κορυφή στα επαγγελματικά η Ford

2.494 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2018)

Στην πρώτη θέση των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων εντός της Ευρώπης βρίσκεται η Ford, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

Στην κορυφή της λίστας με τις εταιρείες που διαθέτουν οχήματα για τους επαγγελματίες παραμένει η Ford, η οποία με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη είχε καταφέρει να διαθέσει στο ευρωπαϊκό κοινό 285.800 μονάδες. Σημαντικό μέρος σε αυτό το επίτευγμα είχε η επίδοση της εταιρείας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 38% τον Σεπτέμβριο και να φιγουράρει και εκεί στην πρώτη θέση.
 
Μάλιστα η φετινή πρωτιά είναι η 53η συνεχόμενη για το τμήμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford σε ότι αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
«Αιχμή του δόρατος» για τη μάρκα αποτελεί αναμφισβήτητα το Ford Transit, που από τη μεριά του κατάφερε ένα νέο ρεκόρ. Συγκεκριμένα μεταξύ των 20 κορυφαίων ευρωπαϊκών αγορών, κατάφερε να πουλήσει 27.800 μονάδες, όντας ο «ηγέτης» στα ελαφρά επαγγελματικά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.
 
Τέλος σε ότι αφορά τις συνολικές πωλήσεις των επαγγελματικών οχημάτων της φίρμας για το Σεπτέμβρη του 2018 αυτές κυμάνθηκαν στις 41.500 μονάδες αριθμός ο οποίος είναι κατά 7% αυξημένος σε σχέση με τον Σεπτέμβρη του 2017.