Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέες εικόνες από την αγορά της Ταϊλάνδης, απεικονίζουν το Ford Ranger με αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος του.

Facelift για το Ford Ranger;

3.923 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2018)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά της Ταϊλάνδης, η Ford παρουσίασε ένα περιορισμένο facelift για το Ranger, λίγο πριν το δυναμικό Pick-Up ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην αγορά των ΗΠΑ.

Φαίνεται πως το 2018 αναμένεται να είναι μια χρονιά με αρκετές εξελίξεις για την αγορά των Pick-Up καθώς, όπως και το Toyota Hilux, έτσι και το Ford Ranger πρόκειται να υποβληθεί σε facelift.
Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, μέσα στο 2018 η Ford αναμένεται να λανσάρει και στις ΗΠΑ το σκληροτράχηλο Pick-Up της ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν πως θα έχει αρκετές τροποποιήσεις σε σχέση με το μοντέλο που είναι διαθέσιμο και στην ΕΕ.
Παρόλα αυτά, οι νέες εικόνες που προκύπτουν από την αγορά της Ταϊλάνδης εμφανίζουν το Ranger τροποποιημένο σε σημεία όπως η μάσκα (πιο συγκεκριμένα οι γρίλιες της), ο εμπρός προφυλακτήρας αλλά και συστοιχίες LED για τα εμπρός φωτιστικά σώματα καθώς, προς το παρόν δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες και εικόνες για το εσωτερικό του οχήματος.
Πέραν αυτού, με βάση δημοσιεύματα από την αγορά των ΗΠΑ πλέον, γίνεται λόγος για αρκετές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στις επιλογές κινητήρων με τους οποίους το Ford Ranger θα λανσαριστεί στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για έναν δύο πετρελαιοκινητήρες 2,2 και 2,5 λίτρων που αποδίδουν ισχύ 160 και 173 ίππων αντίστοιχα ενώ, το μηχανικό σύνολο των 3,2λτ. με ισχύ 200 ίππων θα αντικατασταθεί από έναν νέο πετρελαιοκινητήρα 2,0λτ. με απόδοση 205 ίππων ο οποίος, θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων!
Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένουμε μόλις λίγες ημέρες ακόμη, μέχρι δηλαδή τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS: North American International Auto Show 2018) που θα διοργανωθεί από 13 – 28 Ιανουαρίου, καθώς εκεί να παρουσιαστεί επίσημα το νέο Ford Ranger για την αγορά των ΗΠΑ…