Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ford Ranger & Isuzu D-MAX: Pick-ups 5 αστέρων

Ford Ranger & Isuzu D-MAX: Pick-ups 5 αστέρων

41.203 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2023)

Τα ολοκαίνουργια Ford Ranger Raptor και Isuzu D-Max αποτελούν τους δύο κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία των σκληροτράχηλων pick-up, που με «όπλα» τους τις νέες τεχνολογίες, τις επιδόσεις, την άνεση και την ασφάλεια μπορούν να κάνουν πολλά από τα συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα… να ντρέπονται!

Isuzu D-MAX - Ford Ranger: 5άστερα στα crash tests

Η κατηγορία των pick-up συνεχίζει να δίνει ένα δυναμικό παρόν στις αγορές, με τις πωλήσεις των μοντέλων να δείχνουν μία ανοδική πορεία. Πλέον, 2 αντιπρόσωποί της, τα Isuzu D-MAX και Ford Ranger, είναι εξοπλισμένοι με πλούσια τεχνολογία, κινητήρες που προσφέρουν τη χρυσή τομή στην κατανάλωση και στις επιδόσεις, ενώ παράλληλα συνδυάζουν την άνεση και την πρακτικότητα. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα κάνουν ελκυστικές επιλογές των απαιτητικών επαγγελματιών, αλλά τα βάζουν και στην shopping list (επιλογών) του υπόλοιπου αγοραστικού κοινού, που αναζητά ένα αυτοκίνητο με πιο «περιπετειώδη» χαρακτήρα.
 

Pick-up με κορυφαία ασφάλεια

Τα Isuzu D-Max και Ford Ranger είναι δύο από τα πιο δημοφιλή pick-up, όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο, που το νέο Ranger κατέχει την 1η θέση στις ευρωπαϊκές πωλήσεις στην κατηγορία του, ενώ αντίστοιχα το D-Max έχει μία συνεχώς ανοδική εμπορική πορεία στις αγορές. Δύο διαφορετικές «σχολές» με διαφορετική καταγωγή (Ιαπωνία -  Αμερική), αλλά με παρόμοιο και επιτυχημένο βιογραφικό με πολλά διεθνή βραβεία και διακρίσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι κορυφαίες βαθμολογίες των 5 αστέρων στις δοκιμές crash tests, χαρίζοντας στα δύο μοντέλα τον τίτλο τoυ «Πιο ασφαλές Pick-up».
 
Επειδή στο Autotriti συνηθίζουμε να βάζουμε τα μοντέλα στο «μικροσκόπιο», ας δούμε μαζί πως κατάφερε το Ford Ranger και το Isuzu D-Max να γίνουν τα πιο ασφαλή της κατηγορίας τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε