Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Ford Transit Custom Nugget: Με έκδοση… Active στο Caravan Salon!

2.878 Επισκέψεις στο άρθρο
Ford Transit Custom Nugget: Με έκδοση… Active στο Caravan Salon!

- Το νέο μοντέλο Active έρχεται με προαιρετικό σύστημα 4κίνησης και ρυμουλκεί μέχρι 2,3 τόνους
- Μεγαλύτερο μεταξόνιο & κλισιόμετρο για στάθμευση σε ανώμαλο έδαφος
- Απόδοση 230 ίππων από τον ηλεκτροκινητήρα στην plug-in υβριδική έκδοση

Το νέο μοντέλο Active έρχεται με προαιρετικό σύστημα 4κίνησης και ρυμουλκεί μέχρι 2,3 τόνους

Το Transit Custom Nugget της Ford επεκτείνεται και φέρνει ένα νέο μοντέλο για τους λάτρεις της υπαίθρου. Το νέο Transit Custom Nugget Active – περί ου ο λόγος - λοιπόν βασίζεται στις προδιαγραφές του Titanium, υιοθετώντας στοιχεία όπως η τολμηρή μάσκα, τα μαύρα πλαστικά πάνελ στα ακρόβαθρα, οι εξωτερικές επενδύσεις, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τα πίσω φώτα LED.
Από εκεί και πέρα, στο εσωτερικό του διαθέτει ένα ανθεκτικό, αδιάβροχο ύφασμα καθισμάτων, ενώ τα συστήματα υποβοήθησης ενισχύουν το στοιχείο της άνεσης εν κινήσει. Μεταξύ αυτών, στον βασικό εξοπλισμό ξεχωρίζουν συστήματα όπως τα: Pre-Collision Assist, Reverse Brake Assist και Blind Spot Information System για πρόσθετη ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο και κατά τους ελιγμούς, καθώς και το Adaptive Cruise Control - που διαθέτει επίσης Stop & Go για τα αυτόματα μοντέλα.
Την ίδια ώρα, η οθόνη αφής Smart Camper της Ford παρέχει τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου και παρακολούθησης λειτουργιών όπως ο φωτισμός, η θέρμανση, η στάθμη νερού κ.ο.κ.
Όπως και το Titanium, το Transit Custom Nugget Active μπορεί να παραγγελθεί με προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης για τον πετρελαιοκινητήρα EcoBlue των 168 ίππων και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, με το συγκεκριμένο συνδυασμό να παρέχει ανώτερη πρόσφυση σε ανώμαλες και ολισθηρές επιφάνειες.
Επιπλέον, το Transit Custom Nugget Active μπορεί να σύρει trailer έως και 2,3 τόνους για τη μεταφορά εξοπλισμού, όπως ρυμουλκούμενα σκαφών και κιβώτια αλόγων.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>