Από έξι επεισόδια αποτελείται η σειρά βίντεο «Lifesavers» της Ford που παρακολουθεί ιστορίες διασωστών της Ευρώπης.

Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες.

Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο της σειράς «παρακολουθεί» την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βαλένθια στην Ισπανία και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου.

O Martin ίδρυσε την Water Rescue Service στο Nove Mlυny, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα.

Ford και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (+vid)

Μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο «Lifesavers» δημιούργησε η Ford, προκειμένου να προβάλλει τους ήρωες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στη Γηραιά Ήπειρο. Δείτε το πνεύμα και την αφοσίωση των διασωστών σε Τσεχία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία και Γερμανία.

Με αφορμή το γεγονός πως σε όλη την Ευρώπη, πάνω από περίπου 10.000 επαγγελματικά οχήματα Ford δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, η «μπλε οβάλ» εταιρεία δημιούργησε μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο «Lifesavers», προκειμένου να προβάλλει τους ήρωες των εν λόγω υπηρεσιών στη Γηραιά Ήπειρο. Μία πρώτη γεύση για αυτά τα βίντεο, παίρνουμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
 
Τα εν λόγω βίντεο της Ford παρουσιάζουν άτομα όπως η Sarai, μία γιατρός-διασώστρια στη Βαλένθια της Ισπανίας που ανέλαβε καθήκοντα πριν από τέσσερις μήνες και ο Martin, ο οποίος ίδρυσε την Water Rescue Service στο Novε Mlυny, στη Δημοκρατία της Τσεχίας, μετά από αρκετά ατυχήματα που συνέβησαν σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα. Κάθε επεισόδιο της σειράς διερευνά ποιο είναι το στοιχείο που ωθεί αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους στην αποστολή τους, αποκαλύπτοντας επίσης ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πίεση και τι σημαίνει γι` αυτούς.
 
Το πρώτο ολοκληρωμένο βίντεο της σειράς «παρακολουθεί» την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Βαλένθια στην Ισπανία και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Στη συνέχεια, η σειρά θα μεταφερθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη μέσα από πέντε επεισόδια, όπου απεικονίζονται το απίστευτο πνεύμα και η αφοσίωση των διασωστών σε Τσεχία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία και Γερμανία. 
 
Σε κάθε επεισόδιο, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Αναλυτικότερα, η σειρά θα περιλαμβάνει:
 
  1. Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία (31 Μαΐου, 2021)
  2. Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία (21 Ιουνίου, 2021)
  3. Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία (12 Ιουλίου, 2021)
  4. Επεισόδιο 4: Πυροσβεστή Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία (2 Αυγούστου, 2021)
  5. Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία (23 Αυγούστου, 2021)
  6. Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία (Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα)
 
Στην ανακοίνωσή της η Ford τονίζει πως η ίδια και οι συνεργαζόμενες εταιρείες μετατροπών, προσφέρουν μία τεράστια ποικιλία επαγγελματικών οχημάτων που τους βοηθούν να διεκπεραιώσουν όλα τα καθήκοντά τους. Με τις διαφορετικές εκδόσεις, τους χρωματισμούς, τα προαιρετικά πακέτα και τα ειδικά έξτρα αξεσουάρ, οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες.
 
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς «Lifesavers»:

Advertisement