Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μαύρο φινίρισμα διαθέτουν η γρίλια της μάσκας, η «sports bar» της καρότσας, οι 17άρες ζάντες αλουμινίου, οι προστατευτικές ποδιές και τα πλευρικά σκαλοπάτια.

Στο όνομα «Wolftrak» ακούει η νέα σπέσιαλ έκδοση του Ford Ranger, η οποία στηρίζεται στη σειρά μοντέλων Ranger XLT.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνονται το ηλεκτρονικό κλείδωμα του πίσω διαφορικού και τα παντός εδάφους (all-terrain) ελαστικά.

Η καρότσα διαθέτει το τυπικό προστατευτικό της Ford, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί ένα χειροκίνητο πλήρες κάλυμμα καρότσας ή το hard-top «Aeroklas».

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται το γνωστό σύστημα infotainment της Ford, το SYNC3, που συνεργάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών.

Στην καμπίνα συναντάμε τα λογότυπα «Wolftrak», ενώ τη συνολική εικόνα αναβαθμίζει το μαύρο ματ φινίρισμα του πίνακα οργάνων και των πάνελ των θυρών.

Το «άγριο» Ranger Wolftrak (+vid)

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Με σπέσιαλ εξοπλισμό που αναβαθμίζει τόσο τη μορφή όσο και τα off-road χαρακτηριστικά του Ford Ranger, έρχεται το ολοκαίνουργιο Ranger Wolftrak, ένα μοντέλο που δεν θέλει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται…

Παράλληλα με το νέο Ranger Stormtrak -το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στον προσεχή Οκτώβριο- η Ford παρουσίασε μία ακόμα σπέσιαλ έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up της, το οποίο υπενθυμίζεται πως αποτελεί το best-seller μοντέλο της Ευρώπης στην κατηγορία του.
 
Λόγος γίνεται για το Ranger Wolftrak, το οποίο απευθύνεται στους πελάτες της «μπλε οβάλ» εταιρείας, οι οποίοι εκτός από αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες, επιθυμούν και μία άκρως δυναμική εξωτερική μορφή στο όχημά τους.
 
Το ολοκαίνουργιο Ranger Wolftrak στηρίζεται στη σειρά μοντέλων Ranger XLT και εξοπλίζεται με τον 2λιτρο EcoBlue diesel κινητήρα της Ford στην έκδοση των 170 ίππων. Το μηχανικό σύνολο πετρελαίου συνεργάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο είτε με το περίφημο αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων. Η εταιρεία, ανακοινώνει επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2, από 8,1 λτ./100 χλμ. και 214 γρ./χλμ., αντίστοιχα για το μοντέλο με το μηχανικό κιβώτιο. Οι σχετικές τιμές για την αυτόματη έκδοση διαμορφώνονται από τα 8,6 λτ./100 χλμ. και τα 226 γρ./χλμ., με βάση πάντα τα πρότυπα μετρήσεων WLTP.
 
Σημειώνεται, πως τη μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει ένα κατ` επιλογή σύστημα τετρακίνησης με «κοντές» σχέσεις, με τις off-road δυνατότητες του Pick-Up της Ford να αναβαθμίζονται από το ηλεκτρονικό κλείδωμα του πίσω διαφορικού και τα παντός εδάφους (all-terrain) ελαστικά, τα οποία ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος.
 
Κατά τα γνωστά, παραμένει το ωφέλιμο φορτίου του ενός τόνου και η μέγιστη ελκτική ικανότητα με φρένα των 3.500 κιλών. Η καρότσα διαθέτει το τυπικό προστατευτικό της Ford, ενώ προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί ένα χειροκίνητο πλήρες κάλυμμα καρότσας ή το hard-top «Aeroklas», αμφότερα σε μαύρο ματ φινίρισμα, ώστε να ταιριάζουν με τις σχετικές «πινελιές» που απαντώνται στο αμάξωμα του Ranger Wolftrak.
 
Εκεί, έχουν τοποθετηθεί επιπλέον στοιχεία, τα οποία διαφοροποιούν οπτικά το Wolftrak από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Ford Ranger. Ανάμεσά τους συναντάμε μια αποκλειστικής σχεδίασης «sports bar» στον χώρο φόρτωσης, τις 17άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου, την αντίστοιχης απόχρωσης γρίλια της μάσκας και τις προστατευτικές ποδιές. Εντυπωσιακή είναι και η γκρι (Conquer Grey ή εναλλακτικά Sea Grey) απόχρωση του οχήματος, τη μορφή του οποίου διακοσμούν τα σηματάκια «Wolftrak» και τα πλευρικά σκαλοπάτια.
 
Σε ό,τι αφορά στην καμπίνα του νέου, σπέσιαλ Ford Ranger, εκεί συναντάμε εκ νέου τα σχετικά λογότυπα «Wolftrak», ενώ τη συνολική εικόνα αναβαθμίζει το μαύρο ματ φινίρισμα του πίνακα οργάνων και των πάνελ των θυρών. Έχουν τοποθετηθεί ακόμα ανθεκτικά, all-weather πατάκια και το γνωστό σύστημα infotainment της Ford, το SYNC3, που συνεργάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών.
 
Σας αφήνουμε με το παρακάτω βίντεο παρουσίασης του νέου Ford Ranger Wolftrak: