Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εντυπωσιακή σε πληρότητα εκδόσεων γκάμα του Fiat Doblo είναι διαθέσιμη στην παρούσα φάση με άτοκη χρηματοδότηση διάρκειας έως 48 μηνών!

Η νέα γενιά του Fiat Ducato μπορεί να αποκτηθεί με Ατοκη Χρηματοδότηση & Όφελος έως και 2.500¤!

Διαθέσιμο με Ατοκη Χρηματοδότηση και Όφελος έως 2.100¤ είναι το Fiat Fiorino!

Tο πλήρως ανανεωμένο Fiat Talento μπορεί να αποκτηθεί με Όφελος έως και 1.600¤!

Το Fiat Panda Van ψηφίστηκε πρόσφατα ως το "Πιο Οικονομικό Επαγγελματικό της Χρονιας" στα βραβεία "Best Pro Car 2021"!

Η Fiat Professional είναι δίπλα στον επαγγελματία!

9.342 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Στα Οφέλη που προσφέρει η Fiat Professional για όλα τα επαγγελματικά της περιλαμβάνονται Οφελος έως 2.500 ευρώ, άτοκη χρηματοδότηση 48 μηνών και 5ετής Εγγύηση! Εσείς τι περισσότερο χρειάζεστε;

Ανταποκρινόμενη με τον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και προκειμένου να τους προσφέρει όλα τα εχέγγυα διατήρησης της ανταγωνιστικότητας, αποδοτικότητας και βιωσιμότητας τους, η Fiat Professional διασφαλίζει πως όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της οχήματα, εκτός του ιδιαίτερα περιορισμένου Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας και των μεγάλων μεταφορικών τους δυνατοτήτων, είναι διαθέσιμα με τους καλύτερους και πιο ευνοϊκούς όρους απόκτησης της αγοράς!

Σε όλα τα παραπάνω, αξίζει να συνυπολογίσουμε την μεγάλη αξιοπιστία των οχημάτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το προηγμένο τεχνολογικό υπόβαθρο καθώς επίσης και τον –φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα τους, δεδομένου ότι διατίθενται και στις εκδόσεις «Natural Power» με καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG), απευθείας από την γραμμή παραγωγής!

Η γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Fiat Professional είναι η πληρέστερη της ελληνικής αγοράς περιλαμβάνοντας εκπροσώπους που επί σειρά ετών έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των απανταχού επαγγελματιών.
Παράλληλα, το Panda Van, που πρόσφατα απέσπασε τον τίτλο του "Πιο Οικονομικού Επαγγελματικού της Χρονιάς" στον διαγωνισμό "Best Pro Car 2021", τα Fiorino, Doblo καθώς και τα νέα Talento Van και Ducato, είναι διαθέσιμα στην παρούσα φάση με ένα άκρως ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης που προβλέπει:
  • 0% Επιτόκιο με προκαταβολή 35% και εξόφληση σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις
Ωστόσο, τα εχέγγυα που η Fiat Professional έχει διασφαλίσει για τους υποψήφιους πελάτες της δεν σταματούν εδώ καθώς, το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδότησης συνοδεύεται από Εργοστασιακή Εγγύηση διάρκειας 5 ετών (ή έως 200.000χλμ.) και αντίστοιχης διάρκειας Δωρεάν Οδική Βοήθεια.
Επιπλέον, προσφέρονται σημαντικά Οφέλη στο κόστος αγοράς κάθε μοντέλου που διαμορφώνονται ως εξής:
  • Fiat Fiorino με Όφελος 2.100 
  • Fiat Doblo Cargo με Όφελος 1.800 
  • Νέο Fiat Talento με Όφελος1.600 
  • Νέο Fiat Ducato με Όφελος2.500