Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο «Digit» θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε αποθήκες και κέντρα logistics για τη μεταφορά προϊόντων, όσο και στις τελικές παραδόσεις τους…

… δεδομένου ότι χάρη στα αρθρωτά μέλη του, μπορεί να προσομοιώσει την κίνηση του ανθρώπινου σώματος π.χ. κατά τη μεταφορά φορτίων σε σκάλες!

H Ford επενδύει στα robots για τις αστικές διανομές (+video)

11.295 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Σε συνεργασία με την εταιρεία Agility, η Ford επενδύει στον κλάδο της ρομποτικής προκειμένου να εξελίξει νέες λύσεις για τις μελλοντικές αστικές διανομές προϊόντων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε δημοσιεύσει και στο πρόσφατο παρελθόν, η Ford συνεργάζεται στενά με την εταιρεία Agility στην εξέλιξη ενός ειδικού αυτόνομα κινούμενο robot με την ονομασία «Digit», το οποίο θα είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές λύσεις σε διάφορες φάσεις των αστικών διανομών όλων των τύπων, στο μέλλον.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής οι δύο εταιρείες, ο «Digit» θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εντός των σύγχρονων κέντρων logistics και στις αποθήκες όλων των τύπων της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και σε αστικές διανομές προϊόντων, όπου θα επιφορτίζεται με την τελική παράδοση π.χ. ενός δέματος, απευθείας στην πόρτα του καταναλωτή, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα –αυτόνομα κινούμενα- επαγγελματικά οχήματα της Ford.
Περισσότερα για το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα με αντικείμενο τον «Digit», στο οποίο συμμετέχει και η Ford, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video…