Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η IVECO βλέπει κοινό μέλλον με την κινέζικη Foton στην ηλεκτροκίνηση!

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2024)
Η IVECO βλέπει κοινό μέλλον με την κινέζικη Foton στην ηλεκτροκίνηση!

-Μνημόνιο συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών
-Περιλαμβάνεται και ελαφρύ επαγγελματικό στο πλάνο!

Μνημόνιο συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών

Η IVECO και η κινέζικη εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων του ομίλου BAIC στην Κίνα, Foton, υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας για να ενώσουν τις δυνάμεις τους πάνω στην προώθηση ηλεκτρικών οχημάτων και εξαρτημάτων, μέσα σε ένα πλαίσιο οικολογικό.
Συγκεκριμένα, η (μελλοντική) συνεργασία μεταξύ των δυο αυτοκινητοβιομηχανιών θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων ενεργειακών τεχνολογιών που θα έχουν ως σημείο αναφοράς την παραγωγή «καθαρής» ηλεκτρικής ενέργειας, τη χρήση υβριδικών οχημάτων αλλά και την εφαρμογή κυψέλων καυσίμου υδρογόνου.
Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, αμφότερες οι πλευρές θα εξερευνήσουν τις κοινές επιχειρηματικές τους ευκαιρίες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, με τη Foton προφανώς να στοχεύει στην παγκοσμιοποίηση της φίρμας της.
Αντίστοιχα, η IVECO αποδεικνύει πως εξακολουθεί να κινείται μέσα σε ένα πλαίσιο λειτουργίας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που προάγει την επέκταση της γκάμας της στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, με μικτό βάρος κάτω των 3,5 τόνων.
Αυτή η μη δεσμευτική συμφωνία, συνεπώς, προωθεί τις ανεξάρτητες στρατηγικές του ομίλου Iveco και της Foton για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία κορυφαίων καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στην παγκόσμια ζήτηση για νέες ενεργειακές μεταφορές μέσω ενός οικοσυστήματος αμοιβαία επωφελών συνεργασιών.
 

Περιλαμβάνεται και ελαφρύ επαγγελματικό στο πλάνο!

IVECO και Foton εξετάζουν την προώθηση από κοινού  ενός ηλεκτρικού Van στην κατηγορία των ελαφριών επαγγελματικών με μεικτό βάρος μέχρι 3,5t, κάτι που σίγουρα θα ευνοήσει στην ανάπτυξη του δικτύου σημείων πώλησης και συνεργείων IVECO.
Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί πως νωρίτερα φέτος ο Όμιλος IVECO υπέγραψε επίσης συμφωνία προμήθειας με την Hyundai Motor Company για ένα ηλεκτρικό Van με μικτό βάρος 2,5 - 3,5 τόνων που θα πωλείται και θα συντηρείται στην Ευρώπη από την IVECO. Οι συνεργασίες του Ομίλου Iveco με τη Foton και τη Hyundai στοχεύουν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκάμας προσφορών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων με βάρος μικρότερο από το εμβληματικό Daily.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »