Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην πρόσφατη διεθνή έκθεση ελαστικών Reifen 2016, η Kenda παρουσίασε πολλαπλά νέα προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για την ευρωπαϊκή αγορά.

Η Kenda στη Reifen 2016

2.754 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2016)

Σημαντική ήταν η παρουσίαση της εταιρείας Kenda στην διεθνή έκθεση ελαστικών «Reifen 2016» όπου και παρουσίασε αρκετά νέα προϊόντα για πολλαπλούς τύπους οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στην κορυφαία έκθεση για τον κλάδο των ελαστικών, Reifen 2016, που διοργανώθηκε από 24 – 27 Μαΐου 2016 στο Essen, η εταιρεία Kenda παρουσίασε πολλά νέα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και εξελιχθεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, ενισχύοντας περαιτέρω τη δέσμευση της σε θέματα ποιότητα και ασφάλειας, με σαφή προσανατολισμό στην κάλυψη των πιο αυστηρών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προτύπων.

Πέραν του ελαστικού HP/UHP EMERA A1 summer και του ελαστικού WINTERGEN 2 για τα επιβατικά οχήματα, η Kenda παρουσίασε και το νέο KOMENDO WINTER, ένα χειμερινό ελαστικό για ημιφορτηγά οχήματα.

Η νέα αυτή γενιά ελαστικών της Kenda πληροί απόλυτα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που ισχύουν για τις διάφορες αγορές της ΕΕ ενώ ανταγωνίζεται σε ποιότητα και κράτημα τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών, σε ασύγκριτα ασυναγώνιστες τιμές στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια από την εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε.