Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Leasys, θυγατρική του Ομίλου Stellantis, ανακοίνωσε την είσοδο της στην ελληνική αγορά των υπηρεσιών leasing.

Η Leasys επεκτείνεται και στην Ελλάδα

2.276 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Μετά την επιτυχία της στην ιταλική αγορά, η Leasys επεκτείνεται και στην Ελλάδα με στόχο να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 12 ευρωπαϊκές χώρες μέσα στο 2021.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας διεθνοποίησης της και με απώτερο στόχο την παροχή ιδανικών λύσεων σε ότι αφορά στη βιώσιμη κινητικότητα, η εταιρεία Leasys, μέλος του Ομίλου Stellantis και θυγατρική της FCA Bank, μετά την κατάκτηση ηγετικής θέσης στον κλάδο της μακροχρόνιας μίσθωσης στην ιταλική αγορά, ανακοίνωσε το άνοιγμα υποκαταστήματος και στην Ελλάδα. Στα άμεσα πλάνα της η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε 12 ευρωπαϊκές χώρες μέσα στο 2021.

Επικεφαλής του ελληνικού υποκαταστήματος της Leasys είναι ο κ. Διονύσης Ξανθάκος, με την εταιρεία να έχει στόχο την εφαρμογή υπηρεσιών «από ένα λεπτό μέχρι και μια ζωή», συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των βέλτιστων συνθηκών για τη βιώσιμη κινητικότητα που μπορεί να επιτευχθεί, αφενός με την μετατροπή του στόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων σε ηλεκτροκίνητα, παράλληλα με την επέκταση του δικτύου «Leasys Mobility Stores» (έως και 1.500 σε όλη την ΕΕ μέσα στο 2022), αφετέρου με την προσφορά πρωτοποριακών «πράσινων» ψηφιακών υπηρεσιών.