Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποκτήστε το επαγγελματικό όχημα που σας ενδιαφέρει, με όλα τα απαραίτητα εχέγγυα όπως π.χ. η ύπαρξη ψυκτικού θαλάμου.

Μέσω του Leasing μια επιχείρηση μπορεί να διατηρεί πάντοτε στον στόλο οχημάτων της τις πιο σύγχρονες προτάσεις της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μέσω του Leasing η εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης είναι αυτή που αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή του οχήματος.

Η έξυπνη επιχειρηματική κίνηση

3.122 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Η απόκτηση επαγγελματικού οχήματος μέσω μακρόχρονιας μίσθωσης (Leasing) διασφαλίζει σημαντικά οφέλη που αναβαθμίζουν σημαντικά τη ρευστότητα και την ανταγωνιστικότητα μιας εταιρείας. Ανακαλύψτε γιατί…

Η απόκτηση ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος μέσω της διαδικασίας Leasing είναι μια πρακτική που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερα μερίδια και στην ελληνική αγορά δεδομένων των σημαντικών οφελών που προσφέρει σε μια επιχείρηση. Ας δούμε τα κυριότερα εξ αυτών.

Επιλέγεις το όχημα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου
Χάρη στους ειδικούς συμβούλους της εκάστοτε εταιρείας Leasing, καθίσταται δυνατή η βέλτιστη ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων κάθε πελάτη όπως επίσης και οι ανάγκες που αυτός έχει από το επαγγελματικό του όχημα. Αντίστοιχα, επιλέγονται τα κατάλληλα… εργαλεία που ενδεχομένως να εφοδιάζονται με ειδικές διασκευές όπως π.χ. ψυκτικός θάλαμος, εργαλειοθήκες κ.ο.κ.

Επιχειρώντας πάντοτε με τα πιο σύγχρονα «εργαλεία»
Δεδομένου ότι τα οχήματα που επιλέγει κάποιος μέσω Leasing είναι καινούργια, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από την… τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς (άνεση, ασφάλεια) προκειμένου να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του.
 
Αγνοώντας δεδομένα όπως η αξία μεταπώλησης
Όταν η επιχείρηση αποφασίσει πως το όχημα που έχει αποκτήσει μέσω Leasing δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται, μπορεί απλούστατα να το αντικαταστήσει με ένα νέο, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθεί με ζητήματα όπως η διαδικασία πώλησης του.
 
«Ξεγνοιάζοντας» από τη συντήρηση
Μέσω της απόκτησης ενός επαγγελματικού οχήματος με Leasing, ο πελάτης μιας εταιρείας μακροχρόνιας μίσθωσης σταματά να απασχολείται με ζητήματα που άπτονται της συντήρησης και επισκευής του «συνεργάτη» του.
Η εν λόγω εταιρεία θα αναλάβει για λογαριασμό του πελάτη της ζητήματα όπως η ασφάλιση, τα τέλη κυκλοφορίας, με τα κόστη να εμπεριέχονται στο μίσθωμα.

Διασφάλιση ρευστότητας
Το Leasing προσφέρει μεταξύ άλλων και ένα πολύ σημαντικό φορολογικό πλεονέκτημα καθώς, ο Φ.Π.Α. των μηνιαίων μισθωμάτων ενός επαγγελματικού οχήματος, συμψηφίζεται με τον Φ.Π.Α. που αποδίδεται ανά μήνα. Με τον τρόπο αυτό, η επιχείρηση μειώνει τα έξοδα, αυξάνοντας παράλληλα τη ρευστότητα της.