Η ολοκληρωμένη πρόταση

Δυναμικό, αποδοτικό, πλούσια εξοπλισμένο, με χώρους για πέντε επιβάτες και εξαιρετική οδική συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου, το L200 Instyle αποτελεί την ιδανική επιλογή για πολλαπλούς λόγους. Ανακαλύψτε το!

 
Η 6η γενιά του Mitsubishi L200 κατέστησε σαφές από την πρώτη στιγμή πως πλέον έχει ως στόχο την σημαντική αύξηση των μεριδίων αγοράς της σε παγκόσμιο επίπεδο και τα πρώτα δεδομένα αναφορικά με την εμπορική της πορεία τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά, σίγουρα ικανοποιούν απόλυτα τους υπευθύνους της εταιρείες.
Φυσικά, θα ήταν μάλλον αστείο να ισχυριστεί κανείς πως μέχρι πρότινος, το L200 θεωρούνταν… κομπάρσος σε ότι αφορά στις πωλήσεις των Pick-Up καθώς, με περίπου 5 εκ. πωλήσεις κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπορικής του πορείας (από το 1978), αποτελεί ουσιαστικά μια από τις «σταθερές αξίες» της κατηγορίας ενώ, είναι και το 2ο πιο εμπορικό μοντέλο της Mitsubishi παγκοσμίως, πίσω μόνο από το Outlander).
Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαμε σε επαφή με το νέο L200 καθώς είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε τόσο κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του μέσα στο 2019 ενώ, ήδη επί ελληνική εδάφους, είχαμε βρεθεί πίσω από το τιμόνι της –άκρως ελκυστικής σχεδιαστικά- έκδοσης Club Cab με την επιμηκυμένη καρότσα.
Ωστόσο, κατά την πρόσφατη επαφή μας με την κορυφαία, από επίπεδο εξοπλισμού, έκδοση Instyle Double Cab, διαπιστώσαμε εκ νέου την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει τόσο οι μηχανικοί όσο και οι σχεδιαστές της Mitsubishi με τη νέα γενιά του μοντέλου καθώς, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το 51% των επιμέρους τμημάτων του έχει τροποποιηθεί σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο.
Τα δεδομένα σε ότι αφορά στη σχεδίαση και αμαξώματος είναι φυσικά κάτι που μπορεί το αντιληφθεί κανείς άμεσα, ωστόσο, οι αναβαθμίσεις που το νέο L200 έχει δεχθεί σε τομείς όπως οι αναρτήσεις, το σύστημα τετρακίνησης αλλά και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, το καθιστούν εκ των κορυφαίων στην κατηγορία του, κάτι που φαίνεται πως έχει αντιληφθεί ήδη και το ελληνικό κοινό, όπως αποδεικνύεται και από τις πωλήσεις τόσο του 2019 όσο και του 1ου 3μήνου του 2020, όπου το L200 συγκαταλέγεται μεταξύ των πέντε πιο εμπορικών ελαφρών επαγγελματικών στη χώρα μας.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mitsubishi - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ