Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Η τουρκική Karsan στις πιο καινοτόμες μάρκες της Ευρώπης

Η τουρκική Karsan στις πιο καινοτόμες μάρκες της Ευρώπης

1.866 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2022)

Ο Τούρκος κατασκευαστής επαγγελματικών οχημάτων Karsan, βραβεύτηκε με το «Πιο καινοτόμο εμπορικό σήμα της Ευρώπης» στα Global Brand Awards 2022, όπου συμμετέχουν εταιρείες από όλο τον κόσμο και διαφορετικούς κλάδους.

Η 1η μάρκα που καλύπτει τις ανάγκες των ΜΜΜ σε όλα τα μεγέθη

Οδηγώντας τον μετασχηματισμό των ηλεκτρικών δημόσιων μεταφορών για ένα βιώσιμο μέλλον, η εταιρεία συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς, καθώς έχει γίνει η πρώτη και μοναδική ευρωπαϊκή μάρκα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μέσων μαζικής μεταφοράς σε όλα τα μεγέθη από 6 μέτρα έως 18 μέτρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Το 2022 ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειές μας και κριθήκαμε άξιοι»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Karsan, Okan Baş, δήλωσε πως στην αρχή έκαναν βήματα για να εδραιώσουν τη θέση τους στην Ευρώπη και στη συνέχεια στη Βόρεια Αμερική αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις ηλεκτροκίνησης. «Το 2022 ήταν μια χρονιά κατά την οποία ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειές μας και κριθήκαμε άξιοι. πολλά παγκόσμια βραβεία. Με το ηλεκτρικό μας μοντέλο e-ATA 12 μέτρων, κερδίσαμε το βραβείο Sustainable Bus of the Year 2023 στις αστικές δημόσιες συγκοινωνίες. Στη συνέχεια, στα βραβεία "Global Business Excellence", πήραμε την πρώτη θέση στο "Extraordinary Κατηγορία Brand Transformation" με τη στρατηγική μας για το ταξίδι ηλεκτρικού μετασχηματισμού "Karsan Electric Evolution". Μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες, είμαστε περήφανοι που βραβευόμαστε ως η "Πιο καινοτόμος μάρκα εμπορικών οχημάτων στην Ευρώπη" από τα Global Brand Awards.»

 

Η ιστορία του ηλεκτρισμού ξεκίνησε με το e-JEST & συνεχίζεται με υδρογόνο

Η Karsan έκανε τα πρώτα της βήματα με το ηλεκτρικό βανάκι e-JEST 6 μέτρων στα τέλη του 2018, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε το 8μετρο μοντέλο e-ATAK το 2019. Το 2021, η Karsan «ξάφνιασε» την αγορά με το αυτόνομο e-ATAK και συνέχισε να αναπτύσσεται με την οικογένεια προϊόντων e-ATA μήκους 10-12-18 μέτρων στα τέλη της χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε η πρώτη και μοναδική ευρωπαϊκή μάρκα στην Ευρώπη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μέσων μαζικής μεταφοράς σε όλα τα μεγέθη από 6 μέτρα έως 18 μέτρα. Η Karsan  πρόσφατα παρουσίασε το  e-ATA Hydrogen, ένα 12μετρο όχημα με κυψέλες  καυσίμου υδρογόνου.  
 

Πάνω από πεντακόσια λεωφορεία Karsan μεταφέρουν Ευρωπαίους!

Έχοντας περισσότερα από πεντακόσια ηλεκτρικά μοντέλα σε όλη την Ευρώπη από τη Γαλλία έως τη Ρουμανία, την Ιταλία έως την Πορτογαλία, το Λουξεμβούργο έως τη Γερμανία, η μάρκα λάνσαρε επίσης το πρώτο της ηλεκτρικό φορτηγό στη Βόρεια Αμερική με το e-JEST στον Καναδά. Από την άλλη, η Karsan τράβηξε ξανά την προσοχή το 2022, ξεκινώντας να μεταφέρει επιβάτες σε αυτόνομο όχημα για πρώτη φορά σε κανονική γραμμή δημόσιας συγκοινωνίας στην Ευρώπη, με το αυτόνομο e-ATAK, όπως και στο Michigan State University όπου μεταφέρει επιβάτες στην πανεπιστημιούπολη. Η Karsan, με τα μοντέλα e-JEST & e-ATAK που αναπτύχθηκαν με τις αποδεδειγμένες ηλεκτρικές μπαταρίες της BMW, κατέκτησε το βραβείο "Sustainable Bus of the Year 2023" στα αστικά μέσα μαζικής μεταφοράς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε