Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση της νέας γενιάς του Ford Transit θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην ΕΕ μέσα στο 2021.

Ηλεκτρικό Ford Transit μέσα στο 2021

4.169 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2020)

Μέσα στο 2021 η Ford προγραμματίζει την επίσημη παρουσίαση μιας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης του νέου Transit στην ΕΕ η οποία από το 2022 θα λανσαριστεί και στις ΗΠΑ.

Με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής αναφορικά με το στρατηγικό πλάνο «εξηλεκτρισμού» της γκάμας των οχημάτων της, η Ford αναμένεται να λανσάρει πολλαπλά υβριδικά και πλήρως ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην ΕΕ μέχρι το τέλος του 2021.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η πλήρως ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου Transit. Το εν λόγω μοντέλο θα έρθει αντιμέτωπο με έντονο ανταγωνισμό από μοντέλα όπως π.χ. το Mercedes-Benz eSprinter, που ήδη ξεκίνησε την εμπορική του πορεία σε διάφορες αγορές της ΕΕ.
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμή, το μελλοντικό Ford Transit Electic θα παρουσιαστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2021 ενώ, από το 2022 υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει η εμπορική του πορεία και στην αγορά των ΗΠΑ.