Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο –διώροφο- ηλεκτροκίνητο τουριστικό λεωφορείο της Hyundai μπορεί να φιλοξενήσει έως και 70 επιβάτες σε δύο διαζώματα.

Με χωρητικότητα 384 kWh, οι μπαταρίες του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 300 χλμ.

Ηλεκτρικό διώροφο λεωφορείο από τη Hyundai

3.498 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Η Hyundai Motor παρουσίασε σήμερα ένα νέο, πλήρως ηλεκτροκίνητο, διώροφο λεωφορείο που μπορεί να μεταφέρει έως και 70 επιβάτες, με την αυτονομία του να ανέρχεται έως και στα 300 χλμ.

Η Hyundai παρουσίασε ένα νέο ηλεκτροκίνητο –διώροφο- τουριστικό λεωφορείο που είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 70 επιβάτες στο εσωτερικό του.
Με μήκος αμαξώματος στα 12.990 χλστ. και ύψος 3.995 χλστ., το εν λόγω λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει 11 επιβάτες στο κάτω διάζωμα καθώς και επιπλέον 59 στο επάνω, χωρίς να παραβλέπουμε τις δύο θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια, των οποίων η πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος γίνεται μέσω αυτόματης ράμπας.
Παράλληλα, το εν λόγω λεωφορείο εφοδιάζεται me συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 384 kWh που απαιτούν 72 λεπτά για έναν πλήρες κύκλο φόρτισης, διασφαλίζοντας μέγιστη αυτονομία 300 χλμ.
Παράλληλα, το εν λόγω όχημα εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως τα VDC (Vehicle Dynamic Control), FCA (Forward Collision-Avoidance Assist) και LKA (Lane Keeping Assist) που αναλαμβάνουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού, διασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας.