Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα λεωφορεία της σειράς «BX» της Isuzu (εικόνα: το «BX92» του 1949) διακρίνονταν για το χαμηλό δάπεδο και το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσέφεραν.

Γεωμετρική πρόοδος της τεχνογνωσίας

Από το 1948 με το μοντέλο «BX91» έως το 1955 με το μοντέλο «ΒΧ95» η Isuzu ήταν ένας από τους βασικότερους κατασκευαστές λεωφορείων για τις αστικές –κυρίως- συγκοινωνίες της Ιαπωνίας, οι οποίες μετά την πόλεμο είχαν διαλυθεί πλήρως.
Το πρώτο μοντέλο της σειράς «ΒΧ» ήταν το «ΒΧ91» με 48 θέσεις και αποτέλεσε μια… επαναστατική πρόταση στον κλάδο των λεωφορείων της εποχής. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν το πρώτο με ειδικό πλαίσιο και αμάξωμα που επέτρεπε την μείωση της απόστασης του δαπέδου από το οδόστρωμα, διευκολύνοντας την πρόσβαση των επιβατών. Παράλληλα, χάρη στα αμορτισέρ στον εμπρόσθιο άξονα και τα –ιδιαίτερα μεγάλου μήκους- φύλλα σούστας στον πίσω άξονα, προσέφερε υψηλό επίπεδο άνεσης. Όπως ήταν φυσικό, η σειρά «BX» της Isuzu άνοιξε τον δρόμο για την εγχώρια παραγωγή λεωφορείων της Ιαπωνίας και αποτέλεσε τη βάση σχεδιασμού για τα οχήματα ακόμη και της σύγχρονης εποχής. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ