Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Isuzu D-Max: Η επιτομή της αποδοτικότητας

Με εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικούς, αυξημένες διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες καθώς και ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, το νέο Isuzu D-Max αποτελεί μια
από τις δελεαστικότερες προτάσεις και στην ελληνική αγορά των Pick-Up.

Μια από τις σημαντικότερες «αρετές» του Isuzu D-Max από το 2002 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, είναι η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Η ειδικά σχεδιασμένη δομή της ανάρτησης σε συνδυασμό με τη μεγάλη ευελιξία του, το καθιστούν ουδέτερο στις αντιδράσεις του και με καλή ποιότητα κύλισης εντός της πόλης και στον αυτοκινητόδρομο ενώ εκτός δρόμου, ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς, οι μεγάλες γωνίες προσέγγισης – ράμπας – διαφυγής του αμαξώματος και η αυξημένη απόσταση του από το έδαφος, θα ικανοποιήσουν απόλυτα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
Στο εσωτερικό του, οι έως και πέντε ενήλικες επιβάτες θα απολαύσουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και παροχές εφάμιλλες με αυτές πολυτελών επιβατικών οχημάτων χάρη στον πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως συστήματα multimedia με οθόνη αφής 8 ιντσών, ηλεκτροχρωματικό μεταβαλλόμενο φωτισμό, πολλαπλούς αερόσακους κ.ο.κ.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το Isuzu D-Max είναι μια από τις λίγες επιλογές της κατηγορίας των Pick-Up και στην ελληνική αγορά, που εξακολουθεί να προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος ως προς τον τύπο της καμπίνας (Single, Extended και Double Cab).

Αποδοτική «καρδιά» 163 ίππων


Ο εντελώς νέος κινητήρας του D-Max ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Isuzu για τους πετρελαιοκινητήρες.
Με χωρητικότητα 2,5λτ. και ισχύ 163 ίππων, το εν λόγω μηχανικό σύνολο εφοδιάζεται με υπερτροφοδότηση δύο σταδίων (turbocompound) και αποδίδει 400 Nm ροπής από τις 1.400 σ.α.λ.
Το σύστημα μετάδοσης με αλυσίδα δεν απαιτεί συντήρηση ενώ ειδικά κράματα έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των κυλινδροκεφαλών και του μπλοκ των κυλίνδρων.


 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ