Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εικονιζόμενο «Hillman Minx PH10», είναι το πρώτο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία και εκτίθεται ως δανεικό στο μουσείο οχημάτων της Toyota.

Το Isuzu Bellel 1600GT…

… και το Isuzu Bellel 2000 Deluxe του 1964.

… και το Isuzu Bellel 2000 Deluxe του 1964.

Δυναμική παρουσία και στον κλάδο των επιβατικών οχημάτων

Πέραν της πρωτοκαθεδρίας της στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων, η Isuzu είχε σημαντική παρουσία και στα επιβατικά οχήματα της εποχής.
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως το 1952, η συνεργασία της Isuzu με την βρετανική «Rootes» είχε ως αποτέλεσμα τη… γέννηση του «Hillman Minx PH10», που συγκαταλέγονταν μεταξύ των κορυφαίων οχημάτων –υψηλής κλάσης- στην Γηραιά Αλβιόνα. Αρχικά, ένα τμήμα του μόνο ένα τμήμα του οχήματος κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία ωστόσο από το 195 η παραγωγή του μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στη Ιαπωνία έως και το 1964 όταν σταμάτησε.
Στις επόμενες δεκαετίες, η Isuzu συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή προηγμένων τεχνολογικά επιβατικών οχημάτων με χαρακτηριστικά παραδείγματα τα μοντέλα «Bellel» (1963) και «Florian» (1967).
Σε ότι αφορά στο Bellel, η παραγωγή του ξεκίνησε το 1962, χρονιά κατά την οποία απέσπασε και το βραβείο του Ιαπωνικού Συνδέσμου Μηχανικών χάρη στον ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό πετρελαιοκινητήρα των 1.991 κ.εκ. με τον οποίο εφοδιάζονταν, πέραν των βενζινοκίνητων εκδόσεων του. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ