Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ισχυροποιώντας την -ηγετική- θέση του

5.146 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Το πλήρως αναβαθμισμένο Transit Custom ξεκινά την εμπορική του πορεία στις αγορές της ΕΕ φιλοδοξώντας να επεκτείνει την εντυπωσιακή πορεία των προκατόχων του, τόσο στην ΕΕ όσο και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ford, η παραγωγή του νέου Transit Custom θα ξεκινήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες παραδόσεις του οχήματος στις διάφορες αγορές της ΕΕ να αναμένονται στις αρχές του 2018.
Σημαντικά ανανεωμένο –όπως θα δούμε- σε όλους τους τομείς, το νέο Transit Custom φιλοδοξεί να συνεχίσει σε αμείωτους ρυθμούς την εξαιρετική εμπορική του πορεία τόσο στην Ελλάδα (1ο στην κατηγορία των Μεσαίων Vans -1t. για το 2016 και μέχρι στιγμής για το 2017) όσο και στην Ευρώπη (αντίστοιχα στην 1η θέση για το 2016 & το 2017).
Εξάλλου, το Transit Custom αποτελεί την… αιχμή του δόρατος για την Ford στην εξαιρετική εμπορική επιτυχία που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας.
Με πρόσκληση της Ford, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέα γενιά του μοντέλου επί γερμανικού εδάφους,και το Transit Custom φρόντισε από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες μας με την ομοιογένεια, την ουδέτερη οδική συμπεριφορά και φυσικά το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις του.

Πλήρως ανανεωμένο σχεδίαση αμαξώματος
Το νέο Transit Custom διαθέτει σημαντικά τροποποιημένη σχεδίαση με σαφείς διαφορές στο σχήμα του προφυλακτήρα και της μάσκας, ενώ νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν φώτα ημέρας με λυχνίες LED. Παράλληλα, αναλόγως της έκδοσης είναι διαθέσιμοι και πιο ισχυροί προβολείς Xenon.