Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Όλη η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων με ένα κλικ!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όλη η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων με ένα κλικ!

Τα καλύτερα Eπαγγελματικά αυτοκίνητα KATALOG 2022

19.191 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2022)

Τα επαγγελματικά και τα Best Buy μοντέλα όλων των κατηγοριών (Vanette, Van, Pick up, Bαρέα) που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα στην Ελλάδα. Φυσικά νέα εποχή και στα επαγγελματικά οχήματα σημαίνει και τα καλύτερα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά (που είναι ήδη εδώ). Διαβάστε παρακάτω.

Όλη η αγορά των επαγγελματικών οχημάτων με ένα κλικ!


    Όλα τα συμβατικά και εξηλεκτρισμένα οχήματα για τον σύγχρονο επαγγελματία, αλλά και αυτά που αναμένεται να μπουν προσεχώς στην αγορά.

    Όλα τα συμβατικά και εξηλεκτρισμένα οχήματα για τον σύγχρονο επαγγελματία, αλλά και αυτά που αναμένεται να μπουν προσεχώς στην αγορά.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Mini-Vanettes για 1,0κ.μ. φορτίου & Vanettes με ωφέλιμο 1,0t.
  • Μεσαία Van για ωφέλιμο 1,5t. & Μεγάλα Van με μεικτό βάρος έως 7,0t.
  • Pick-Up ενός τόνου για να πηγαίνεις παντού
  • Εξηλεκτρισμός και στα LCV – Τι νέο περιμένουμε στην αγορά το 2022
 
Για να μην …ψάχνετε από εδώ και από εκεί, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε όλα τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά, 40 οχήματα όλων των κατηγοριών. Στις ενότητες που ακολουθούν, μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση όλων των Vanette (Mini και «κανονικών»), όπως και τα βασικά σημεία της πολυπληθούς κατηγορίας των (Μεσαίων & Μεγάλων) Van. Παράλληλα, όσοι θέλετε να …πάρετε τα βουνά, θα δείτε τι επιλογές έχετε σε Pick-Up.
 
Επιπλέον, όσοι από εσάς έχετε μπει στην …πρίζα, θα βρείτε στη σχετική ενότητα όλες τις επιλογές που έχετε σε ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα. Από την άλλη, εσείς που θέλετε να δείτε τι μέλλει γενέσθαι, θα μάθετε ποια νέα επαγγελματικά οχήματα αναμένονται εντός του τρέχοντος έτους που μόλις ξεκίνησε. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…
 

Mini-Vanette

Με κύρια… εξειδίκευση τις πάσης φύσεως ταχύ-μεταφορές εμπορευμάτων βάρους έως και 500 κιλών ή όγκου έως 1,0 κ.μ. εντός της πόλης, τα Mini-Vanettes προσφέρουν ανέσεις, συνδεσιμότητα και επιδόσεις, αντίστοιχες των επιβατικών τους εκδόσεων.
 
Mε τις μικρότερες διαστάσεις αμαξώματος μεταξύ των διαφόρων υποκατηγοριών της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών, τα Mini-Vanettes είναι ξεκάθαρα, όχι μόνο τα πιο ευέλικτα εντός της πόλης, αλλά εμφανίζουν και το χαμηλότερο Κόστος Χρήσης, δεδομένων των μικρών κινητήρων τους.
 
Οι τελευταίοι προσφέρονται με καύσιμο το πετρέλαιο, τη βενζίνη ή και το φυσικό αέριο, ενώ πλέον, αρκετά είναι τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα και ως υβριδικά (ήπια). Σε κάθε περίπτωση, τα Mini-Vanettes αποτελούν ουσιαστικά παραλλαγές των αντίστοιχων επιβατικών εκδόσεων του εκάστοτε οχήματος όπου, με την αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων έχει δημιουργηθεί χώρος φόρτωσης με όγκο έως 1,0 κ.μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 500 κιλών, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να προστατεύονται από τυχόν μετακινήσεις του φορτίου, μέσω ενός διαχωριστικού. Συνέχεια του άρθρου >>>