Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δείτε με μια ματιά το συγκριτικό ανάμεσα σε δύο επιφανείς εκπρόσωπους της ιαπωνικής σχολής στα Pick-Up, των Isuzu D-Max και Nissan Navara.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε με μια ματιά το συγκριτικό ανάμεσα σε δύο επιφανείς εκπρόσωπους της ιαπωνικής σχολής στα Pick-Up, των Isuzu D-Max και Nissan Navara.

Ιαπωνικά Pick-Up: Isuzu D-Max Vs Nissan Navara

9.845 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

Μία η άλλη σε απόδοση το D-Max με το Navara -παρά τον μικρότερο πετρελαιοκινητήρα- με το Isuzu, αν και έχει μικρότερη σε διαστάσεις καρότσα, να κερδίζει σε ωφέλιμο φορτίο το βαρύτερο Pick-Up της Nissan. Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τα δύο ιαπωνικά «αγροτικά»…

Πού κερδίζουν και πού χάνουν τα Isuzu D-Max και Nissan Navara


  Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για το Isuzu D-Max, αλλά καλύτερες γωνίες εμποδίων για το Nissan Navara.

  Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για το Isuzu D-Max, αλλά καλύτερες γωνίες εμποδίων για το Nissan Navara.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Ιαπωνική σχολή Pick-Up: Isuzu D-Max Vs Nissan Navara
 • Γκάζι: Μία η άλλη σε ισχύ, πιο ροπάτο το Navara
 • Οικονομία: Μικρότερη κατανάλωση το D-Max των 1,9 λτ.
 • Κουβάλημα: Μεγαλύτερη καρότσα το Nissan, υψηλότερο ωφέλιμο το Isuzu
 
Οι Ιάπωνες έχουν τη δική τους σχολή (και) στην αγορά των Pick-Up, με τα σχετικά μοντέλα -κυρίως- των Toyota, Nissan, Mitsubishi και Isuzu να ορίζουν σε μεγάλο βαθμό εδώ και δεκαετίες την εν λόγω κλάση οχημάτων. Και όχι άδικα, καθώς καταφέρνουν να συνδυάζουν όσο λίγα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματικό όχημα: Να είναι αξιόπιστο (δε σπάει, δε χαλάει), να δουλεύει σαν σκυλί και να κουβαλάει σαν γαϊδούρι. Πόσο μάλλον ένα «αγροτικό» που συχνά καλείται να δουλέψει μέσα σε λάσπες και χιόνια, μακριά από την ασφάλεια του δρόμου.
 
Δύο τέτοια μοντέλα με τη δική τους μακρά ιστορία θέτουμε αντιμέτωπα σήμερα, ώστε να σας βοηθήσουμε να δείτε με μια ματιά πού υστερεί και πού υπερτερεί το καθένα, αλλά και να σας πούμε κάποια πράγματα τα οποία συχνά βρίσκονται στα «ψιλά γράμματα». Από τη μία, λοιπόν, έχουμε το Nissan Navara το οποίο αν και βρίσκεται προς το τέλος της εμπορικής του ζωής στην Ευρώπη, εντούτοις συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας και όχι μόνο, χάρη στα προηγμένα του χαρακτηριστικά αλλά και στο όνομα που έχει προλάβει να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.
 
Απέναντί του βρίσκει άλλο ένα δυνατό όνομα της κατηγορίας, το τελευταίας γενιάς Isuzu D-Max, ένα υπερσύγχρονο Pick-Up το οποίο πραγματικά έχει «βαρεθεί» τα τελευταία χρόνια να μαζεύει βραβεία, με τη σημαντικότερη διάκρισή του να προέρχεται από τις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, στις οποίες το D-Max έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία των 5 αστέρων, αποτελώντας το μοναδικό όχημα της κατηγορίας που τα έχει καταφέρει με βάση τις τελευταίες, πιο αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης του ανεξάρτητου οργανισμού. Μόνο τυχαίο δεν είναι, λοιπόν, που το εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι της Mazda για να δημιουργήσουν πάνω του το νέο Mazda BT-50.
Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε