Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εύκολα και γρήγορα δείτε πού υπερτερούν και πού υστερούν τα Isuzu D-Max, Ford Ranger και Toyota Hilux.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εύκολα και γρήγορα δείτε πού υπερτερούν και πού υστερούν τα Isuzu D-Max, Ford Ranger και Toyota Hilux.

Off-Road & Pick-Up: D-Max Vs Ranger Vs Hilux

47.291 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2021)

To Ranger έχει τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά τα Hilux και D-Max εμφανίζουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης εμποδίων, με τις διαφορές να είναι σε κάθε περίπτωση μικρές. Ας δούμε, όμως, πού υπερτερούν και πού υστερούν τα τρία αυτά δημοφιλή Pick-Up.

Το ιδιαίτερο γεωγραφικό ανάγλυφο της ελληνικής χερσονήσου, αποτελεί –μεταξύ άλλων- έναν από τους λόγους που οδήγησαν στην –πρωτοφανή για δεκαετίες- εμπορική επιτυχία των Pick-Up στη χώρα μας. Με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και άνω του ενός τόνου, πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και πρωτίστως, εξαιρετική οδική συμπεριφορά τόσο εντός όσο και –κυρίως- εκτός δρόμου, τα Pick-Up προσφέρουν ανεκτίμητα οφέλη σε αυτόν που θα επιχειρήσει να βγει… εκτός της πεπατημένης κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του, ακόμη και στην περίπτωση που μεταφέρει φορτία μεγάλου βάρους ή και επιπλέον συνεπιβάτες.

Από επαγγελματικά εργαλεία, τα Pick-Up μπορούν να μετατραπούν σε εκτός δρόμου

Από επαγγελματικά εργαλεία, τα Pick-Up μπορούν να μετατραπούν σε εκτός δρόμου "όπλα".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Pick-Up «εμφύλιος»: Isuzu D-Max Vs Mitsubishi L200

Ωστόσο, η κίνηση σε διαδρομές με μεγάλες εδαφικές ανωμαλίες ή σημαντικά περιορισμένο συντελεστή πρόσφυσης, εμφανίζει σημαντικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, απαιτώντας τη μέγιστη και συνεχή εγρήγορση του οδηγού. Συνέχεια του άρθρου >>>