Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με κόστος από 37.040 ευρώ είναι ήδη η νέα έκδοση «N-Guard» του Nissan Navara.

Πέραν των αισθητικών διαφορών της, η έκδοση N-Guard διακρίνεται και για την πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης / ασφάλειας.

Κατέφτασε το νέο Nissan Navara N-Guard!

10.679 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2018)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων της νέας «σκληροτράχηλης» έκδοσης «N-Guard» για το Navara που διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό και την ιδιαίτερη αισθητικής της.

Η νέα και δυναμική έκδοση N-Guard του Nissan Navara που πρόσφατα πραγματοποίησε το ντεμπούτο της και στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (67η ΙΑΑ 2018), είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με κόστος από 37.040 ευρώ (με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο) ή από 38.840 ευρώ (με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο).
Σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του ιαπωνικού Pick-Up, το Navara N-Guard διακρίνεται για τις αρκετές τροποποιήσεις της αισθητικής τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού όπως για παράδειγμα μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και τις –αντίστοιχου χρώματος- επενδύσεις στη μάσκα, τους πλευρικούς καθρέπτες, τις ράγες τις οροφής και τα πλαϊνά σκαλοπάτια.
Αντίστοιχα στο εσωτερικό συναντάμε πολλαπλές επενδύσεις από μαύρο χρώμα, χρώμιο και δέρμα σε διάφορα σημεία, χωρίς να παραβλέπουμε τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Τα καθίσματα φέρουν μαύρες επενδύσεις με λεπτομέρειες δέρματος και κίτρινες ραφές, με αυτά για τον οδηγό και τον συνοδηγό να είναι θερμαινόμενα (ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο το κάθισμα του οδηγού).
Πέραν αυτού, στον εξοπλισμό των εκδόσεων N-Guard περιλαμβάνονται στοιχεία όπως Κάμερα Περιμετρικής Θέασης, αισθητήρες φωτός και υποβοήθησης της στάθμευσης, cruise-control, έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών στον πίνακα οργάνων, σύστημα ενεργοποίησης του κινητήρα χωρίς κλειδί, ABS, Brake Assist, EBD, Hill Start Assist & Hill Descent Control, επτά συνολικά αερόσακοι (και για τα γόνατα του οδηγού), σύστημα κλειδώματος του διαφορικού και φυσικά 4κίνηση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων με έξι ηχεία και οθόνη αφής 7 ιντσών, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμός δύο ζωνών, ηλεκτρικά υποβοηθούμενου σύστημα διεύθυνσης EPAS κ.ο.κ.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά τους μέρη, οι εκδόσεις N-Guard εφοδιάζονται με τον πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και 450 Nm ροπής από τις 1.500 – 2.500 σ.α.λ. που προσφέρει επιταχύνσεις από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 10,8 δλ. και μέση κατανάλωση καυσίμου για μεικτό κύκλο κίνησης από τα 6,9λτ./100χλμ. (εκπομπές CO2 από τα 183 g/km).
Περισσότερα για το νέο Nissan Navara N-Guard που θα διατίθεται σε τρεις επιλογές ως προς το χρώμα του αμαξώματος (μαύρο, λευκό ή σκούρο γκρι) μπορείτε να βρείτε εδώ ή στο σχετικό video που σας παραθέτουμε.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές δηλώσεις του Εμπορικού Διευθυντή της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, κ. Μάριου Μπαρκή.