Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. διατηρεί από το 2004 ηλεκτρονικό κατάστημα, όντας μάλιστα το πρώτο που δημιουργήθηκε στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Κετσελίδης: Ποιοτικά ανταλλακτικά και online

1.930 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Η εταιρία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία παντός τύπου ποιοτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Μάλιστα έχει συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους, όπως Valeo, Bosch, Marelli, Kayaba, Bilstein, Skf, Autoglym, Sachs, Delphi, Man, Philips, Total, Elf, Brembo, Ferodo, Monroe κ.α., προσφέροντας τα πάντα για το αυτοκίνητό σας.

Δίπλα στο πελάτη είναι πάντα το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, όπου με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, δίνουν τη δυνατότητα στο πελατειακό κοινό να έχει άμεση κι άριστη εξυπηρέτηση, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στο πνεύμα της ψηφιακής εποχής, η εταιρεία το 2004 λάνσαρε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπου είναι το πρώτο στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, όπου με το πλήρωμα του χρόνου και με συνεχή δουλειά έφτασε να διαθέτει πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα , που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.