Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο 32 σημείων και επιπλέον Οφέλη προσφέρει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σε όλους τους κατόχους D-Max.

Κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ check-up για το D-Max σας!

13.060 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Εκμεταλλευτείτε τα πολλαπλά οφέλη που διασφαλίζει ο Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος 32 σημείων που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία για το Isuzu D-Max σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αποκλειστικού αντιπρόσωπου της Isuzu για την ελληνική αγορά, όλοι οι κάτοχοι του D-Max μπορούν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της εταιρείας προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για ένα ολοκληρωμένο «Pick-Up Check-Up».
O προληπτικός ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικός Έλεγχος του Isuzu D-Max ολοκληρώνεται σε μόλις 15 λεπτά της ώρας ωστόσο αφορά σε 32 τομείς του οχήματος και έχει σχεδιαστεί από τα κεντρικά της Isuzu προκειμένου να διασφαλίσει την βέλτιστη αξιολόγηση της εικόνας και λειτουργίας των διαφόρων μηχανικών μερών του δυναμικού Pick-Up.
Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του Isuzu D-Max που θα επιλέξουν να το υποβάλλουν στο Δωρεάν… Check-Up, θα δικαιούνται και Έκπτωση στις επόμενες προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του οχήματος τους.
Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ έχει ισχύ έως την 29η Φεβρουαρίου 2019 ενώ, περισσότερα για αυτή μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…