Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σύστημα Automatic Traction Control της Volvo Trucks, προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους άξονες του οχήματος.

Κορυφαίες εκτός δρόμου τεχνολογίες

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, οι τεχνικοί της Volvo Trucks σας προσφέρουν την ευκαιρία να διαπιστώστε τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει στις εκτός δρόμου μεταφορές το σύστημα «Automatic Traction Control»

Η Volvo Trucks συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στην παραγωγή βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων.
Όπως είναι φυσικό, πέραν της αξιοπιστίας τους, τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στους ιδιοκτήτες τους, ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως π.χ. ο κλάδος των κατασκευών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χωματουργικού Volvo FMX το οποίο προορίζεται για χρήση ακόμη και σε δύσβατες διαδρομές όπως είναι η μεταφορά φορτίων εντός εργοταξίων, λατομείων κ.ο.κ.
Προκειμένου να αναβαθμίσει σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια του εν λόγω μοντέλου της, η Volvo Trucks ήταν από τις πρώτες εταιρείες που παρουσίασαν ένα αποδοτικό σύστημα αυτόματης μετάδοσης της κίνησης σε όλους του άξονες του FMX, προκειμένου να διατηρείται η βέλτιστη πρόσφυση όλων των τροχών του, ακόμη και στις πιο… δύσκολες περιπτώσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα και τη σημαντική βελτίωση της ευκολίας χειρισμού του οχήματος από τον οδηγό.
Στο –μικρής διάρκειας- βίντεο που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε πως το «Automatic Traction Control» της Volvo Trucks λειτουργεί στην πράξη…