Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Fiat Ducato απέσπασε εκ νέου τον τίτλο του κορυφαίου οχήματος – βάση για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ξανά στην κορυφή το Fiat Ducato

2.714 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Για 11η συνεχόμενη χρονιά, το Fiat Ducato απέσπασε τον τίτλο του καλύτερο οχήματος ως «βάση» για τη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Διαβάστε το γιατί…

Για μια ακόμη χρονιά, η 11η συνεχόμενη, οι αναγνώστες ενός εκ των κορυφαίων περιοδικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, του γερμανικού «Promobil», βράβευσαν το Fiat Ducato ως το κορυφαίο όχημα – βάση για τέτοιου είδους οχήματα («Best Camper Base of the Year»).
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως, σε μια αγορά που σε πανευευρωπαϊκό επίπεδο σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 10% για το 2017 σε σχέση με το περασμένο έτος, τα τρία στα τέσσερα αυτοκινούμενα που πωλούνται, έχουν ως βάση το ιταλικό μοντέλο. Μάλιστα, το Νο.1 3.000.000 μοντέλο Fiat Ducato που παράχθηκε, ήταν μια έκδοση αυτοκινούμενου τροχόσπιτου.
Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως το Fiat Ducato κατασκευάζεται στην μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, το Sevel Sud Plant στo Val di Sangro της Ιταλίας ενώ, από το 1981 όταν και ξεκίνησε η παραγωγή της πρώτης γενιάς του, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα της κατηγορίας του, με περισσότερες από 10.000 εκδόσεις που διατίθενται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.
Παράλληλα όμως, η Fiat Professional έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων καθώς, συμμετέχει σε περισσότερες από 10 διεθνείς εκθέσεις κάθε χρόνο ενώ ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και η σχετική της ιστοσελίδα που αφορά στα οχήματα του εν λόγω κλάδου.