Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του συλλεκτικού Mercedes-Benz Actros Edition 2.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να σπεύσουν, καθώς τα διαθέσιμα «κομμάτια» του Actros Edition 2 είναι μόλις 400.

Ένα μόνο από το πλήθος εξοπλιστικών στοιχείων που κάνουν το Edition 2 να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Actros.

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του Actros Edition 2 (+vid)

5.885 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2021)

Μόλις 400 «τυχεροί» πελάτες της Mercedes-Benz θα αποκτήσουν το Actros Edition 2, με τον πρώτο από αυτούς να έχει ήδη στα χέρια του το σπέσιαλ φορτηγό της γερμανικής εταιρείας.

Την πρώτη μονάδα από τις συνολικά 400 του περιορισμένης παραγωγής Actros Edition 2, παρέδωσε πρόσφατα η Mercedes-Benz, ενώ επιπλέον σπέσιαλ φορτηγά είναι σχεδόν έτοιμα να εξέλθουν του εργοστασίου του Wörth.
 
Υπενθυμίζεται, πως το συλλεκτικό Actros Edition 2 είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας, προσφέροντας 40 επιπλέον στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό της καμπίνας -καθώς και πολλαπλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες- που το διαφοροποιούν από τις συμβατικές του εκδόσεις.
 
Προσφέρεται σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες -με καμπίνα GigaSpace ή BigSpace- και το εμπρόσθιο τμήμα του βάφεται πάντα σε μεταλλική γκρίζα απόχρωση, στοιχείο που συμβάλλει με τη σειρά του στην αναγνωρισιμότητα του μοντέλου. Επιγραμματικά θυμίζουμε πως στον βασικό του εξοπλισμό, περιλαμβάνονται τα εξής πακέτα: Ασφάλειας, `Ανεσης, Οδήγησης, Ορατότητας, Media και Extra Line.
 
Στην καμπίνα, μεταξύ πολλών άλλων, συναντάμε επενδύσεις στο ταμπλό και στις χειρολαβές από δέρμα νάπα, λεπτομέρειες με φινίρισμα όψης ανθρακονημάτων και φινιστρίνι οροφής με κρυφό φωτισμό. Το νέο βασικό μενού στην κύρια οθόνη του Multimedia Cockpit και το λογότυπο Edition 2 από στιλβωμένο και βουρτσισμένο αλουμίνιο στην πλευρά του συνοδηγού δεν περνούν απαρατήρητα. Το ίδιο ισχύει και για το πάνω κρεβάτι που διατίθεται με κλινοσκεπάσματα και το οποίο έχει πλάτος 900 χλστ.
 
Εξωτερικά, το βλέμμα τραβούν στοιχεία όπως τα αυτοκόλλητα στα πλευρικά τοιχώματα, η επιγραφή «Edition 2» στο βαμμένο αλεξήλιο που φέρει και τέσσερις πρόσθετους προβολείς LED, οι τρεις προβολείς εργασίας (LED) στο πίσω μέρος της καμπίνας, τα σκαλοπάτια επιβίβασης, αλλά και τα καλύμματα του πίσω άξονα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τις εντυπώσεις κλέβει φυσικά και το φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρείας με το μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο.
.
Περιττό είναι ίσως να τονίσουμε το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα προσεγμένη η προσφερόμενη ενεργητική του Actros Edition 2, με τον σχετικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει επικουρικά συστήματα ADAS όπως τα Active Brake Assist 5, Active Drive Assist, MirrorCam, Sideguard Assist, Predictive Powertrain Control κ.ά.
Σας αφήνουμε με ένα βίντεο παρουσίασης του ξεχωριστού αυτού μοντέλου της Mercedes-Benz Trucks:

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις