Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή –συλλεκτική- έκδοση του Mercedes-Benz Actros με την ονομασία «Edition 2».

Ανακαλύψτε το εντυπωσιακό Actros «Edition 2»! (+vid)

19.051 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2020)

Η κορυφαία σε πολυτέλεια και τεχνολογικό υπόβαθρο έκδοση του Actros θα παραχθεί σε μόλις 400 μονάδες!

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Actros είναι σαφέστατα σημαντικά αναβαθμισμένη και προσφέρει επαναστατικές τεχνολογικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς, διασφαλίζοντας την αυξημένη οικονομία καυσίμου και κόστους χρήσης, την μεγαλύτερη άνεση για τον οδηγό και φυσικό, την ασφάλεια για όλους τους χρήστες του δρόμου.
Με καινοτομίες όπως το Multimedia Cockpit (πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και ταμπλό) ή το MirrorCam (με κάμερες που αντικαθιστούν τους πλευρικούς καθρέπτες), το νέο Actros ικανοποιεί απόλυτα τις ολοένα και υψηλότερες απαιτήσεις του κλάδο των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων και βαρών διανομών. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός πως το γερμανικό φορτηγό έχει ήδη αποσπάσει τον τίτλο του «International Truck of the Year» για το 2020.
Προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της μια κορυφαία πρόταση, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως από τον Ιανουάριο του 2021 θα παράξει, σε μόλις 400 οχήματα, μια νέα κορυφαία έκδοση του Actros με την ονομασία «Edition 2» που απευθύνεται σε αυτούς που είναι λάτρεις των τεχνολογικών καινοτομιών αλλά και σε όσους θεωρούν πως το φορτηγό είναι το… σπίτι τους και το εξατομικευμένο στυλ καθώς επίσης και τα υψηλά επίπεδα άνεσης είναι εξίσου σημαντικά.
Το νέο Actros Edition 2 θα διατεθεί σε περίπου 40 επιλογές ως προς τον πρόσθετο εξοπλισμό για το εσωτερικό και το εξωτερικό της καμπίνας ενώ όπως είναι φυσικό, εντυπωσιακή είναι τόσο η εμφάνιση του όσο και το επίπεδο του εξοπλισμού που υιοθετεί.
Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις από δέρμα νάπα, ανθρακονήματα κ.ά. ενώ φυσικά το παρόν δίνει και το σύστημα Multimedia Cockpit. Παράλληλα, δεδομένων και των ωφέλιμων χώρων που το Actros Edition 2 προσφέρει στο εσωτερικό, το επάνω κρεβάτι έχει πλάτος 900 χλστ.
Στο εξωτερικό της καμπίνας συναντάμε τα σχετικά αυτοκόλλητα και τα λογότυπα της έκδοσης ενώ πολλαπλοί προβολείς εργασίας LED εδράζονται τόσο στο αλεξήλιο όσο και στο πίσω μέρος της καμπίνας.
Τα σκαλοπάτια για την είσοδο στο εσωτερικό της καμπίνας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα όπως επίσης και καπάκια του πίσω άξονα.
Η συλλεκτική έκδοση Actros Edition 2 θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες σε συνδυασμό με τις καμπίνες GigaSpace  ή BigSpace, με πολλαπλούς διαφορετικούς χρωματισμούς εκτός του εμπρόσθιου τμήματος που είναι πάντα βαμμένο σε μεταλλική γκρίζα απόχρωση, ως βασικό χαρακτηριστικό των σχετικών εκδόσεων.
Τέλος, αναλόγως των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη, ο βασικός εξοπλισμός των Actros Edition 2 περιλαμβάνει τα εξής πακέτα εξοπλισμού:
  • Safety Package με διάφορα συστήματα ενεργούς υποβοήθησης του έργου του οδηγού
  • Comfort Package Με ατμοσφαιρικό φωτισμό LED, καθρέπτη ξυρίσματος, ψυγείο κ.ά.
  • Driving Package με δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικό αλεξήλιο κ.ά.
  • Sight Package με προβολείς Bi-Xenon, αισθητήρες βροχής κ.ά.
  • Media Package με σύστημα πολυμέσων, βάση για notebook, πρόσθετες παροχές ρεύματος κ.ά.
  • Extra Line με φώτα θέσης LED στο σύστημα MirrorCam κ.ά.
Περισσότερα για το νέο Mercedes-Benz Actros «Edition 2» μπορείτε να δείτε στο video που σας προσφέρουμε…