Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες εκδόσεις «Sport» του Opel Vivaro, ξεκινούν την εμπορική τους πορεία, προς το παρόν από την αγορά της Γερμανίας.

Το πληρέστατο επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας είναι από τα βασικότερα γνωρίσματα τους ενώ…

… το πακέτο «Design Cargo Pack» προσφέρει έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις καθώς και… κρυφό φωτισμό εντός του χώρου φόρτωσης.

Ξεκινούν οι παραγγελίες του Vivaro Sport

3.066 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ξεκινούν –τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας- οι παραγγελίες για τη νέα δυναμική έκδοση «Sport» του Opel Vivaro.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 66ης ΙΑΑ του Ανοβέρου που διοργανώθηκε το φθινόπωρο, ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα ήταν η νέα, άκρως δυναμική, έκδοση «Sport» του Opel Vivaro.
Πλέον, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Opel, ξεκινά η διάθεση του εν λόγω μοντέλου, τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας και σε πρώτη φάση, το ενδιαφέρον είναι ήδη αρκετά υψηλό.
Οι εκδόσεις Vivaro Sport θα είναι διαθέσιμες για όλες τις εκδόσεις αμαξώματος του μοντέλου (Van ή Combi) με δύο μήκη αμαξώματος και μεικτό βάρος έως και 2,9t.
Σε σχέση με τις υπόλοιπες –συμβατικές- εκδόσεις του μοντέλου, το Vivaro Sport διαφοροποιείται εξωτερικά χάρη στα ειδικά μαύρα αυτοκόλλητα που διατρέχουν κατά μήκος, το πλαϊνό τμήμα του αμαξώματος καθώς και την οροφή αλλά και το κάλυμμα του κινητήρα.
Οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, μπορούν κατά παραγγελία να είναι και μαύρου χρώματος ενώ τα φωτιστικά σώματα φέρουν ειδικές λυχνίες τύπου LEDs καθώς και… έξυπνη λειτουργία «Cornering» που ακολουθεί τις κινήσεις του τιμονιού.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του οχήματος, ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον κλιματισμό, επενδύσεις από δέρμα ή βελούδο σε διάφορες επιφάνειες ενώ, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Navi 50 IntelliLink» με δυνατότητα χειρισμού μέσω φωνητικών εντολών, θα περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο.
Προαιρετικά, ο ιδιοκτήτης του νέου Opel Vivaro Sport θα μπορεί να επιλέξει το σύστημα πολυμέσων «Navi 80 IntelliLink» που μεταξύ άλλων είναι σε θέση να προσφέρει συνεχή πληροφόρηση (σε πραγματικό χρόνο) για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην διαδρομή που ακολουθείται καθώς και εναλλακτικά δρομολόγια εφόσον αυτό απαιτηθεί.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη στοιχείων όπως το Rear Park Assist αλλά και το «Design Cargo Pack» ένα πακέτο που περιλαμβάνει ειδικές επενδύσεις και διάφορους βοηθητικές αποθηκευτικές λύσεις για τον χώρο φόρτωσης.
Καταλήγοντας, η γκάμα των κινητήρων του νέου Opel Vivaro Sport περιλαμβάνει τις επιλογές των 125 ή 145 ίππων του 1.600άρη BiTurbo κινητήρα που διατίθεται και στις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου (μέση κατανάλωση από 5,6λτ./100χλμ.) ή τον 1.600άρη CDTI των 120 ίππων.