Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πολύχρονη πείρα της εταιρείας στο χώρο της ανακύκλωσης δίνει στους ανθρώπους της άριστη γνώση γύρω από την ανακύκλωση.

Ο Κωνσταντίνος Λάγιος, νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, διαθέτει εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο.

Λάγιος: Τα πάντα για την ανακύκλωση οχημάτων

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε., μετρά μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στην ανακύκλωση οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ), ενώ παράλληλα είναι συμβεβλημένη με την εναλλακτική διαχείριση οχημάτων Ελλάδος (ΕΔΟΕ).

Η έναρξη της εταιρείας έγινε το 2007 κι έκτοτε συνεχίζει να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Ήδη διαχειρίζεται την ανακύκλωση τόσο οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, όσο και φορτηγά οχήματα και σκράπ, συμβάλωντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση περιβαλοντικών επιπτώσεων.

Ο Κωνσταντίνος Λάγιος, ο οποίος είναι κι ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, διαθέτει εμπειρία 30 χρόνων στο αντικείμενο του αυτοκινήτου και του ανταλλακτικού, μιας και διατηρεί ατομική επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών και σκράπ, φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας, ικανοποιώντας και την πλέον δύσκολη περίπτωση.
 
¶ριστη γνώση του αντικειμένου
Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας, αλλά και του κ. Λάγιου στο συγκεκριμένο αντικείμενο, σε συνάρτηση με τη γνώση της αγοράς, έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη γνώση και εκτίμηση του αντικειμένου, στην επεξεργασία παλαιών οχημάτων που έχουν κλείσει τον κύκλο ζωής τους. Η απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο, τόσο με ιδιώτες, όσο και με φορείς που διενεργούν στην απόσυρση παλαιών οχημάτων. Κάτι που έχει και οικολογικές προεκτάσεις, μιας και η ανακύκλωση συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Λάγιος Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΕΠΕ αποτελεί μονάδα εναλλακτικής διαχείρισης, διαλυτήριου αυτοκινήτων Ο.Τ.Κ.Ζ, ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων και υπολειμμάτων. Η μονάδα πληρεί όλους τους όρους του ΣΤΑΚΟΔ 371.0 στο νομό Κορινθίας. Τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης έχουν σκοπό και στόχο την ανάκτηση υλικών προς επεξεργασία ανακύκλωσης από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που δημιουργούνται στην αλυσίδα αυτή.

Ένας κρίκος της αποτελεί και η ΕΔΟΕ που δημιουργήθηκε ώστε να προωθήσει κέντρα ανακύκλωσης με δωρεάν παραλαβή αυτοκινήτων. Κάθε πελάτης της εταιρείας Λάγιος Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΕΠΕ, μπορεί να παραδώσει το όχημα που επιθυμεί προς ανακύκλωση, εφυσηχαζόμενος, πως θα αποκτήσει άμεσα και χωρίς επιβάρυνση πιστοποιητικό καταστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.