Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο στόλος οχημάτων που διαχειρίζεται η Leaseplan ξεπερνάει τα 20.000 αυτοκίνητα και ελαφρά εμπορικά οχήματα (Light Commercial Vehicles).

Leaseplan: «Ανεβάζει» ταχύτητα κάθε χρονιά!

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

H Leaseplan, η οποία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2003, είναι 100% θυγατρική της LeasePlan Corporation N.V. Η μακροχρόνια παρουσία της στην ελληνική αγορά καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες λειτουργικής μίσθωσης και καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.

H Leaseplan προσφέρει μοναδικά οφέλη και σε μικρές εταιρείες, σε αντίθεση με την κοινή γνώμη που θεωρεί ότι το leasing απευθύνεται μόνο σε μεγάλες επιχειρήσεις. Επί της ουσίας, το leasing αυτοκινήτων (επιβατικών & επαγγελματικών) απευθύνεται σε όλους: εταιρείες, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες κι ιδιώτες. Με το leasing, μπορείτε αφενός να επιμερίσετε τις δαπάνες σας και αφετέρου να αποκτήσετε άμεσα ένα ή περισσότερα (εταιρικά) οχήματα. Με αυτόν τον τρόπο, απελευθερώνετε κεφάλαιο κίνησης και μπορείτε να αναπτύξετε περαιτέρω την επιχείρησή σας.
 
Τεράστιος στόλος οχημάτων
Ο στόλος οχημάτων που διαχειρίζεται η Leaseplan ξεπερνάει τα 20.000 αυτοκίνητα και ελαφρά εμπορικά οχήματα (Light Commercial Vehicles), ενώ αριθμεί πάνω από 100, άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους, οι οποίοι με γνώση και εξειδίκευση προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες και τους οδηγούς των αυτοκινήτων.
 
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η LeasePlan Hellas έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της με υψηλούς δείκτες (TRI*M Index) στις Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών και οδηγών. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως το πελατολόγιο της Leaseplan ξεπερνάει τις 1.900 συνεργασίες και αποτελείται από μεγάλες, μεσαίες και μικρές εταιρείες που κινούνται σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 
Έμφαση και στη μίσθωση επαγγελματικών αυτοκινήτων
Η Leaseplan δίνει μεγάλη βαρύτητα και στη μίσθωση επαγγελματικών αυτοκινήτων, διευρύνοντας έτσι το πελατολόγιό της και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες που την εμπιστεύονται.
 
Οι ειδικοί της Leaseplan βρίσκονται πάντα στη διάθεση των πελατών τους, ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο αυτοκίνητο για τον τύπο εργασιών που έχουν, ανάλογα και με το αντικείμενο εργασίας τους (χώρος ψύξης, ειδικός μηχανισμός, σχάρα οροφής, εσωτερική διαμόρφωση).
 
Είναι γεγονός ότι για ένα επαγγελματικό όχημα ο χρόνος που ακινητοποιείται είναι χαμένος και ταυτόχρονα χάνεται χρήμα. ΓιΆ αυτό η Leaseplan φροντίζει να ελαχιστοποιεί το χρόνο ακινητοποίησης των οχημάτων σας, ενώ επιπρόσθετα σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τη βέλτιστη αξιοποίηση των επαγγελματικών σας αυτοκινήτων, αναλαμβάνοντας παράλληλα  τη διαχείριση των αιτημάτων των οδηγών σας (Driver Management).
 
Πιο συγκεκριμένα, με την Leaseplan για συνοδηγό, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τα επαγγελματικά οχήματα που απαιτεί η φύση της επιχείρησης σας, ενώ απολαμβάνετε ξεχωριστά πλεονεκτήματα, όπως:: 
  • Leasing στα μέτρα σας: Η επιλογή, η διαμόρφωση κι ο εξοπλισμός του οχήματος είναι δική σας απόφαση. 
  • Πλήρες πακέτο υπηρεσιών: Δεν χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας τη συντήρηση, τυχόν επισκευές, την αλλαγή ελαστικών, την ασφαλιστική κάλυψη, τα τέλη κυκλοφορίας του van γιατί τα φροντίζουμε όλα εμείς για εσάς. 
  • Φορολογικά οφέλη: Ο ΦΠΑ των μηνιαίων μισθωμάτων των επαγγελματικών αυτοκινήτων σας, συμψηφίζεται με τον προς απόδοση ΦΠΑ. 
  • SpecialDeals: Ειδικές προσφορές για leasing επαγγελματικών οχημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.