Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντός του Οκτωβρίου, η Mercedes-Benz θα αποκαλύψει εκτενή στοιχεία για το μελλοντικό Pick-Up της, πιθανότατα με την ονομασία «GLT», το οποίο…

… θα διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά αλλά και κοινά σημεία παραγωγής με το Renault Alaskan, που επίσης βασίζεται στη νέα γενιά του Nissan Navara.

Λίγο πριν το νέο Mercedes Pick-Up

5.732 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2016)

Σύμφωνα και με τις επίσημες δηλώσεις του Dieter Zetsche, επικεφαλής του Ομίλου Daimler AG, εντός του Οκτωβρίου η Mercedes-Benz θα αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για το νέο Pick-Up της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δρ. Dieter Zetsche ανέφερε σε σχετική ομιλία του πως η συνεργασία μεταξύ των Renault – Nissan και του Ομίλου Daimler AG θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών ενώ, σε ότι αφορά στην κατηγορία των μεσαίων Pick-Up ενός τόνου, όπου ανήκει και το Nissan Navara, το Renault Alaskan και το αντίστοιχος μελλοντικός εκπρόσωπος της Mercedes-Benz, οι εταιρείες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε πολλαπλά επίπεδα.
Το νέο μοντέλο Pick-Up της Mercedes-Benz θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική του νέου Navara που ήδη έχει ξεκινήσει –με επιτυχία- την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά ωστόσο, έχει σχεδιαστεί και εξελίσσεται από την ίδια την Mercedes-Benz προκειμένου να καλύψει τα πρότυπα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και τις σχετικές απαιτήσεις των πελατών της στις αγορές της ΕΕ, της Αυστραλίας, της Λατινικής Αμερικής και της νοτίου Αφρικής.
Η παραγωγή του νέου Mercedes-Benz Pick-Up θα γίνεται στο εργοστάσιο της Renault στην Cordoba της Αργεντινής καθώς και στη γραμμή παραγωγής της Nissan στην Βαρκελώνη όπου επίσης θα παράγονται τόσο το Nissan Navara όσο και το Renault Alaskan.
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο δρ. Zetsche δεν παρέλειψε να αναφέρει πως εντός του Οκτωβρίου, η Mercedes-Benz αναμένεται να πραγματοποιήσει μια εκτενή παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων του μελλοντικού Pick-Up της, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να φέρει την ονομασία «GLT», καθώς και την στρατηγική της σε ότι αφορά στο λανσάρισμα του στις διάφορες αγορές ανά την υφήλιο.