Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Linglong: Ελαστικά σχεδιασμένα για τον επαγγελματία

Linglong: Ελαστικά σχεδιασμένα για τον επαγγελματία

18.607 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2023)

Μετά από 44 χρόνια εξέλιξης στο χώρο των ελαστικών, η Linglong διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα για όλες τις κατηγορίες επιβατικών αλλά και επαγγελματικών οχημάτων. Με 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και διεθνή παρουσία σε 180 χώρες, η Linglong Tire έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο μερίδιο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζουμε δύο επιλογές από την γκάμα των επαγγελματικών της εταιρείας, το Linglong Green-Max Van και Linglong Radial666.
 

Τι λένε οι πελάτες της Linglong για τα ελαστικά της

Τα επαγγελματικά ελαστικά της Linglong, Green-Max Van και Radial666, αποτελούν μία αξιόπιστη και προσιτή επιλογή για κάθε επαγγελματία, σχεδιασμένα να αποδίδουν τα μέγιστα ανεξαρτήτως συνθηκών ενώ είναι «οπλισμένα»  για μέγιστη αντοχή στη φθορά και χιλιομετρική απόδοση, στοιχεία που συμβάλλουν στον Value for Money χαρακτήρα τους.

Ας δούμε όμως επιμέρους τα επαγγελματικά ελαστικά της Linglong και τι προσφέρει το καθένα.
 

Linglong Green-Max Van: Προσιτός και «πράσινος» χαρακτήρας

Όπως καταλαβαίνει κανείς από το όνομα του ελαστικού, τα Linglong Green-Max Van σχεδιάστηκαν ειδικά για van και κάθε είδους επαγγελματικό όχημα, με έμφαση στο οικονομικό προφίλ και στην «πράσινη» συμπεριφορά του.

Όντας ένα «πράσινο» ελαστικό, το Linglong Green-Max Van παρέχει βελτιωμένη αντίσταση κύλισης για υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, κάτι που σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και αυξημένη χιλιομετρική αντοχή. Από την άλλη, σε ότι αφορά τις επιδόσεις τους, τα εν λόγω ελαστικά χαρακτηρίζονται για το καλό τους κράτημα και τον χειρισμό στο στεγνό οδόστρωμα. Ακόμα όμως κι όταν οι συνθήκες δυσκολέψουν από τις βροχές και χιονοπτώσεις του χειμώνα, το Green-Max Van παρουσιάζει αρκετά καλά επίπεδα πρόσφυσης αποδεικνύοντας πως μπορείς να τα εμπιστευτείς.
 

Linglong Radial666: Σκληροτράχηλο και ανθεκτικό στη χρήση

Το Linglong Radial666 αποτελεί ένα επαγγελματικό ελαστικό με εξαιρετική αντοχή στην «σκληροτράχηλη» χρήση ενός επαγγελματία. Η πρόσφυση και ο χειρισμός του στο στεγνό οδόστρωμα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ καλή απόδοση παρουσίασε και στο φρενάρισμα. Αντίστοιχα καλή συμπεριφορά έχει και στο βρεγμένο οδόστρωμα, σημειώνοντας εξαιρετική αντίσταση στην υδρολίσθηση.

Όπως όλα τα ελαστικά της Linglong, έτσι και το Radial666 ισορροπεί μεταξύ επιδόσεων και προσιτής τιμής, ενώ παράλληλα θα αντέξει για πολλά και «επαγγελματικά» χιλιόμετρα.
 

Πλήρης η γκάμα των ελαστικών της Linglong

H Linglong διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, στις πιο δημοφιλής διαστάσεις της αγοράς, καθώς και σε θερινά, χειμερινά και 4 εποχών

Δείτε αναλυτικότερα με 1 κλίκ την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.
Ελαστικά Επιβατικών Αυτοκίνητων
Ελαστικά SUV - 4x4
Ελαστικά Επαγγελματικών Αυτοκίνητων
Ελαστικά Φορτηγών & Λεωφορείων

Η παρουσία της στην ελληνική αγορά

Στην Ελλάδα την βρίσκεις σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.
Αναζητήστε το πλησιέστερο σημείο με ελαστικά Linglong πατώντας εδώ.

Διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., (εταιρεία του γνωστού ομίλου Τουρνικιώτη). Ο όμιλος έχει 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά ως διανομέας κορυφαίων brand στην αγορά των Eλαστικών
Aυτοκινήτων καθώς και στην αγορά του Κλιματισμού και των Συστημάτων Θέρμανσης.

Στο χαρτοφυλάκιο των ελαστικών συγκαταλέγονται επώνυμα Brands-Μάρκες όπως: LinglongToyo TiresLanvigator και Aurora για τις οποίες έχει την αποκλειστική διανομή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε