Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Toyota Yaris Van

Peugeot Partner

Ταχυμεταφορές – Ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce)

Η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί ουσιαστικά ένα παρακλάδι του προηγούμενου κλάδου των Logistics με την βασική ιδιαιτερότητα πως εστιάζει μόνο στις εταιρείες που καλούνται να μεταφέρουν προϊόντα και αντικείμενα κυρίως εντός της πόλης. 
Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια συνεχώς αυξανόμενη τάση που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας σε όσους το επιθυμούν να αποκτούν όλα όσα χρειάζονται, ακόμη και τα ψώνια του super-market, χωρίς καν να χρειαστεί να εξέλθουν της εξώπορτας τους. 
Ωστόσο, από τα κινητά τηλέφωνα και τα ψώνια από το μανάβικο έως την αγορά ενός ψυγείου ή ενός καναπέ, υπάρχουν συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες οι οποίες θα κληθούν να παραδώσουν το εμπόρευμα του πελάτη τους στην πόρτα του, με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, συνεργάζονται με μεταφορικές επιχειρήσεις τις οποίες πιέζουν για όσο το δυνατόν μικρότερα μεταφορικά κόστη, σε μια προσπάθεια να φανούν ανταγωνιστικές, χωρίς να χρεώνουν καν μεταφορικά έξοδα για την αποστολή των εμπορευμάτων τους. 
Με αυτό το σκεπτικό, τα επαγγελματικά οχήματα που θα κληθούν να μεταφέρουν τα προϊόντα «από πόρτα σε πόρτα», επιβάλλεται να είναι ευέλικτα, με εξαιρετικά περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης την ίδια στιγμή που η υψηλή αξιοπιστία τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Όλα τα παραπάνω καθιστούν τα οχήματα των κατηγοριών των Mini-Vanette, Vanette και Van, ως τις πιο «κατάλληλες» επιλογές. 

Toyota Yaris Van 
Hνέα γενιά του mini-vanette της Toyota είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά με εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες καθώς, η αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων έχει διασφαλίσει έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης με μήκος 1.150 χλστ., πλάτος 1.290 χλστ. (1.000 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος 920 χλστ. 
Με αυτά τα δεδομένα, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης του ιαπωνικού μοντέλου ανέρχεται έως και στα 1.100 λτ. ενώ το μέγιστο βάρος του φορτίου που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 340 – 410 κιλά, μια πολύ επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας αν συνυπολογίσουμε πως η ελκτική του ικανότητα για trailers με φρένα ανέρχεται στα 780 κιλά αντίστοιχα. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τον κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας
- την εξαιρετική ποιότητα κύλισης και την πολύ καλή οδική συμπεριφορά

Με μια ματιά: 
- Πετρελαιοκινητήρας 1,4λτ. με ισχύ 90 ίππων και ροπή 205Nm
- Μέση κατανάλωση από 4,2λτ. και εκπομπές CO2 από 111g/km


Peugeot Partner
Πλήρως ανανεωμένο σε όλους τους τομείς και με νέο –πιο οικονομικό- πετρελαιοκινητήρα, το νέο Peugeot Partner προσφέρει την ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο της μεγαλούπολης σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος έως και 821 κιλών. 
Το νέο Partner διατίθεται με δύο μήκη αμαξώματος και χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος από 1,8 – 3,23μ. ενώ, ο ωφέλιμος όγκος των φορτίων που είναι σε θέση να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 3,7 – 4,1κ.μ. 
Αντίστοιχα, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνεται τους 2,2t., το γαλλικό vanette είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος από 696 – 821 αναλόγως της έκδοσης της αμαξώματος του. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας
- την επιλογή διπλού καθίσματος για τον συνοδηγό

Με μια ματιά: 
- Πετρελαιοκινητήρας 1,6λτ. με ισχύ 90 ίππων
- Μέση κατανάλωση από 5,0λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 132g/km

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ