Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz Citan

Citroen C3 Entreprise

Μικρές επιχειρήσεις

Σε αντιστοιχία με την προηγούμενη κατηγορία, ο συγκεκριμένος κλάδος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ελληνική οικονομία. Η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων, έχει στην κατοχή της ένα ή και περισσότερα ελαφρά επαγγελματικά τα οποία της επιτρέπουν να παραδίδει στους πελάτες της τα εμπορεύματα της, να τροφοδοτεί το κατάστημα της με πρώτες ύλες ή εμπορεύματα κ.ά. 
Στην περίπτωση που επιλέξουμε και σε αυτήν την κατηγορία να εστιάσουμε τα ελαφρά επαγγελματικά με μεικτό βάρος που δεν υπερβαίνει τους 3,5t, οι επιλογές στις κατηγορίες των Mini-Vanette αλλά και των Vanette αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. 
Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι πέραν των αναμφισβήτητων πλεονεκτημάτων των εν λόγω μοντέλων σε θέματα που άπτονται του κόστος χρήσης και συντήρησης (μικρής χωρητικότητας κινητήρας), αλλά και της ευελιξίας τους (περιορισμένες διαστάσεις αμαξώματος, ευκολία στη στάθμευση κ.λπ.), ένα από τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν είναι και οι σημαντικά βελτιωμένες μεταφορικές τους δυνατότητες. 
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, όλοι οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Mini-Vanette προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος έως και 500 κιλών την ίδια στιγμή που οι αντίστοιχες επιδόσεις των εκπροσώπων της κατηγορίας των Vanette, ξεπερνούν σε αρκετές περιπτώσεις τα 800 κιλά ή ακόμη κατά 4κ.μ. ωφέλιμου όγκου. 

Mercedes-Benz Citan
Ανάλογα με τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία προορίζεται, το Mercedes-Benz Citan είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις με τρία μήκη αμαξώματος και μεταξονίου ενώ, ανάλογα με τον τύπο του, διασφαλίζει έναν ευρύχωρο χώρο φόρτωσης με μέγιστο μήκος από 1.369 – 2.137 χλστ. 
Με βάση τα παραπάνω, ο ωφέλιμος όγκος των αντικειμένων που μπορεί να υποστηρίξει στο εσωτερικό του κυμαίνεται από τα 2,4 – 3,8κ.μ., χωρίς να συνυπολογιστεί η δυνατότητα αναδίπλωσης του διαχωριστικού και καμπίνας και φυσικά του καθίσματος του συνοδηγού. 
Παράλληλα, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο του ανέρχεται έως και 735 κιλά. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την αξιοπιστία και την ευελιξία του
- τις κορυφαίες after-sales υπηρεσίες που προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς

Με μια ματιά: 
- Κινητήρες βενζίνης 1,2λτ. και πετρελαίου 1,5λτ. 
- Απόδοση από 75 – 114 ίππους


Citroen C3 Entreprise
Μια νέα, ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanette είναι και η επαγγελματική έκδοση του Citroen C3 που εκτός από την πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύει (περιορισμένο κόστος αγοράς, πληρέστατος εξοπλισμός), διακρίνεται για την ευχρηστία του ως επαγγελματικό μοντέλο. 
Η πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης γίνεται τόσο από την πίσω θύρα όσο και από τις δύο πίσω πλευρικές ενώ, το γαλλικό μοντέλο προσφέρει καρότσα με μήκος 1.51 χλστ. και ύψος 973 χλστ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με όγκο έως 996λτ. και βάρος έως 410 κιλά. 
Παράλληλα, το νέο Citroen C3 Entrprise διακρίνεται για την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες, απόρροια και των πολλαπλών ηλεκτρονικών συστημάτων. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τη μεγάλη ευελιξία του
- το πολύ καλή σχέση τιμής - αξίας

Με μια ματιά: 
- Πετρελαιοκινητήρας 1,4λτ. με ισχύ 68 ίππων και ροπή 160Nm
- Μέση κατανάλωση από 3,8λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 99g/km

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ