Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Λύσεις για όλες τις χρήσεις!

9.426 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2015)

Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες επαγγελματίες, ανεξαρτήτως του κλάδου στον οποίο επιχειρούν, έχουν σημαντικό αντίκτυπο και στο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν. Ειδικότερα στην συγκυρία στην οποία βρισκόμαστε, προκειμένου να διασφαλιστεί τόσο η βιωσιμότητα όσο και η αποδοτικότητα μιας επιχείρησης, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι, επιβάλλεται η χρήση των πιο κατάλληλων… εργαλείων, μεταξύ των οποίων, συγκαταλέγονται φυσικά και τα επαγγελματικά οχήματα. Για τον λόγο αυτό, στις σελίδες που ακολουθούν σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις και επιλογές από τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και όχι μόνο, σύμφωνα πάντα με τις βασικές ανάγκες των χρήσεων στις οποίες θα κληθούν να ανταποκριθούν.

Το παλιό γνωμικό που αναφέρει πως «… τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» βρίσκει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας δεδομένου πως, η απόσταση από την αποτυχία και την επιτυχία μας επιχείρησης έχει μικρύνει δραματικά.

Μειώστε το κόστος χρήσης και τα λειτουργικά έξοδα σας 
 Σε αντίθεση με τα επιβατικά Ι.Χ. οχήματα, τα επαγγελματικά οχήματα είναι πρωτίστως «εργαλεία δουλειάς» και η εύρυθμη λειτουργία και αποδοτικότητα τους είναι πλήρως συνδεδεμένη με την εύρυθμη κατάσταση μιας επιχείρησης, όσο μικρή και αν είναι αυτή. 
Τα επαγγελματικά οχήματα καλούνται να δώσουν λύσεις, στον σύγχρονο επαγγελματία προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με τη σειρά του στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών του, γρήγορα, με ποιότητα υπηρεσιών και στο ελάχιστο δυνατόν κόστος. 
Προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών τους, οι σύγχρονες αυτοκινητοβιομηχανίες, δαπανούν σε ετήσια βάση κονδύλια εκατοντάδων εκατομμυρίων προκειμένου να εξελίξουν νέους κινητήρες, συστήματα ασφάλειας κ.λπ. για τους εκπροσώπους τους. 
Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη των οχημάτων είναι αέναη και δεν τελειώνει με την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου καθώς, πολλαπλές παράμετροι όπως π.χ. τα όρια των εκπομπών ρύπων, μεταβάλλονται και επιφέρουν την τροποποίηση και των οχημάτων. 
Παράλληλα, η συνεργασία των εταιρειών κατασκευής οχημάτων με διεθνείς εταιρείες υπερκατασκευών, προσφέρουν πλέον έτοιμες λύσεις, ακόμη και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, προορισμένες να εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες συγκεκριμένων χρήσεων. Χαρακτηριστική είναι πλέον η ύπαρξη οχημάτων της κατηγορίας των Vanette σε εκδόσεις C+C (με ανοιχτή καρότσα), η παρουσίαση αντίστοιχων οχημάτων με έτοιμους ψυκτικούς θαλάμους ενσωματωμένους στον χώρο φόρτωσης της. 
Με βάση όλα τα παραπάνω, ο σύγχρονος επαγγελματίας έχει στη διάθεση του ιδανικές λύσεις, και η επιλογή του κατάλληλου… συνεργάτη, δεν είναι μια τόσο δύσκολη απόφαση. 

Η εξοικονόμηση πόρων είναι το παν
Για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να παραμείνουν αποδοτικοί και ανταγωνιστικοί στους δύσκολους αυτούς καιρούς (όχι μόνο για την ελληνική αγορά αλλά και για αρκετές ακόμη χώρες της ΕΕ), η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού οχήματος, πρέπει πρωτίστως, να εστιάζεται στην εξοικονόμηση πόρων. 
Η μέγιστη δυνατή συρρίκνωση του λειτουργικού κόστους αλλά και του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας των οχημάτων της (σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους) είναι επιβεβλημένη. 
Ωστόσο, αυτό σε αρκετές περιπτώσεις ενδέχεται να περιλαμβάνει και την αντικατάσταση του υπάρχοντος -«προχωρημένης» ηλικίας- οχήματος καθώς, ενδεχομένως τα οφέλη από την χρήση ενός νέου, με πιο οικονομικό κινητήρα, αυξημένο επίπεδο αξιοπιστίας, μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης και μεγαλύτερες μεταφορικές δυνατότητες, μπορεί να είναι σημαντικά μεγαλύτερα από το κόστος της επένδυσης για την απόκτηση του. 
Εξάλλου, στην παρούσα φάση, όλες τις εταιρείες προσφέρουν ιδιαίτερα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης και σημαντικές εκπτώσεις και ευκολίες για τον σύγχρονο επαγγελματία, χωρίς να ξεχνάμε και άλλες διαδικασίες όπως η απόκτηση επαγγελματικού οχήματος με Leasing κ.ά. 

Οι βασικοί παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού
Στο πολυσέλιδο αφιέρωμα που προετοιμάσαμε, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα επαγγελματικών οχημάτων τα οποία –κατά τη γνώμη μας- συγκεντρώνουν πολλά από τα στοιχεία που απαιτούνται για να ανταποκριθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματικών. 
Φυσικά, ο σωστός επαγγελματίας επιβάλλεται να «ζυγίσει» προσεχτικά τις ανάγκες της επιχείρησης του και να κατανοήσει απόλυτα τους λόγους για τους οποίους θα προβεί στην αγορά ενός καινούργιου οχήματος ή την αντικατάσταση του προηγούμενου. 
Ένα Pick-Up μπορεί να αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν αγρότη που επιθυμεί να μεταφέρει τα προϊόντα του από και προς μια υπαίθρια αγορά, ωστόσο, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για ένα όχημα με κλειστή καρότσα και ειδική διαρρύθμιση στο εσωτερικό της (πολλαπλές σειρές τελάρων). Παράλληλα, ένα όχημα με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Taxi ωστόσο, μπορεί άψογα να επιτελέσει και καθήκοντά μεταφοράς του τεχνικού προσωπικού μιας επιχείρησης σε έναν απομακρυσμένο προορισμό για επιτόπου εργασίες.