Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Skoda Rapid

Seat Toledo

Κλάδος Taxi

Με μια πρώτη ανάγνωση, οι ανάγκες ενός επαγγελματία αυτοκινητιστή αφορούν ξεκάθαρα το όσο το δυνατόν, περιορισμένο κόστος χρήσης, συντήρησης αλλά και επισκευής του οχήματος του δεδομένου ότι, τα οχήματα Taxi καλούνται να διανύσουν σημαντικά υψηλότερο αριθμό χιλιομέτρων σε ετήσια βάση σε σχέση με τα αντίστοιχα I.X. Οι κινητήρες με περιορισμένη κατανάλωση, αποτελούν μια βασική προϋπόθεση με αυτό το σκεπτικό ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν αποτυπώνουν απόλυτα τις ανάγκες του κλάδου. 
Αν το δούμε από την πλευρά του πελάτη, ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τον επαγγελματία του κλάδου των Taxi μπορεί κάλλιστα να είναι η ευρυχωρία του εσωτερικού του οχήματος καθώς φυσικά και η πληρότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας καθώς, με αυτόν τον τρόπο το όχημα του παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες του. 
Σε αρκετές περιπτώσεις, τα οχήματα του εν λόγω κλάδου ενδέχεται να κληθούν να μεταφέρουν περισσότερους από πέντε ενήλικες επιβάτες καθώς και ένα σεβαστό όγκο ή βάρος αποσκευών. 
Επομένως, στοιχεία όπως η πολύ καλή ποιότητα κύλισης, η αξιοπιστία, το χαμηλό Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας αποτελούν επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά που επιβάλλεται να πληρούν οι ολοκληρώμενες προτάσεις της αγοράς.

Skoda Rapid
Μια από τις πιο εμπορικές προτάσεις στην ελληνική αγορά των Taxi κατά τη διάρκεια της τελευταίας 3ετίας είναι το Skoda Rapid καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων αυτοκινητιστών χάρη στην μεγάλη ευελιξία, την πολύ καλή σχέση τιμής – αξίας και το περιορισμένο κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης του. 
Πέραν των πέντε ενηλίκων επιβατών που μπορεί να φιλοξενηθούν με άνεση στο ευρύχωρο και άνετο σαλόνι του Rapid, ο εκπρόσωπος της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρει και χώρο φόρτωσης με όγκο από 550λτ. που μπορεί να αυξηθεί έως και 1.490 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης του
- τον αποδοτικό πετρελαιοκινητήρα των 1,6λτ. 

Με μια ματιά: 
- Κινητήρας 1,6λτ. με ισχύ 90 ή 105 ίππων
- Μέση κατανάλωση από 4,4λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 114g/km


Seat Toledo
Oεκπρόσωπος της Seat στην ελληνική αγορά των Taxi διακρίνεται για την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και τη φινετσάτη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού. 
Παρά τις περιορισμένες –σχετικά- διαστάσεις του αμαξώματος του, το Toledo Taxi είναι σε θέση να προσφέρει άνετους χώρους στο εσωτερικό για επιβάτες και αποσκευές καθώς, ο αντίστοιχος χώρος για τη μεταφορά αντικειμένων, έχει ωφέλιμο όγκο από 550λτ., μια πολύ καλή επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. 
Παράλληλα όμως, το Seat Toledo Taxi διακρίνεται για το περιορισμένο κόστος χρήσης που του διασφαλίζει το οικονομικός πετρελαιοκινητήρας των 1,6λτ. καθώς και το χαμηλό συνολικό κόστος συντήρησης, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η ελληνική αντιπροσωπεία. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τη μικρή μέση κατανάλωση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων
- τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές

Με μια ματιά: 
- Πετρελαιοκινητήρας 1,6λτ. με ισχύ 90 – 105 ίππων
- Εκπομπές CO2 από 114g/km


 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ