Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Fiesta Van

VW load up!

Πωλητές – συντηρητές

Η εν λόγω κατηγορία επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχει ως επί το πλείστον την ανάγκη να μετακινείται τόσο εντός όσο και εκτός πόλης προκειμένου να επισκεφθεί τους πελάτες της, να επιδιορθώσει – συντηρήσει εξοπλισμό και εγκαταστάσεις κ.λπ.
Με αυτό ως δεδομένο, απαιτείται η χρήση οχημάτων με καλή ευελιξία για τις μετακινήσεις εντός της πόλης αλλά και με καλή, ασφαλή και ουδέτερη συμπεριφορά στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους σε υψηλές ταχύτητες. 
Οι απαιτήσεις σε μεταφορά εξοπλισμού και εμπορευμάτων σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι τόσο επιτακτική ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι αναφερόμαστε σε επαγγελματικά οχήματα, ο χώρος φόρτωσης ακόμη και των mini-vanette προσφέρει σημαντικές λύσεις σε έναν ηλεκτρολόγο ή έναν πωλητή που επιθυμεί να μεταφέρει συγκεκριμένα δείγματα των προϊόντων που εμπορεύεται. 
Παράλληλα, τα mini-vanettes βασίζονται σε εκδόσεις των αντίστοιχων επιβατικών οχημάτων γεγονός που διασφαλίζει ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, στοιχείο που θα εκτιμηθεί δεόντως κατά την πραγματοποίηση πολύωρων δρομολογίων εκτός της πόλης. 
Πέραν αυτού, στην συντριπτική πλειοψηφεία τους, τα εν λόγω μοντέλα εφοδιάζονται με μικρού κυβισμού κινητήρες που διακρίνονται για τη χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου τους ενώ, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα (π.χ. εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου που ισχύει για την πρωτεύουσα).

Ford Fiesta Van
Μια από τις πιο ποιοτικές προτάσεις στην αγορά των Mini-Vanette είναι αναμφίβολα η νέα γενιά του Fiesta Van που προσφέρεται και στη χώρα μας με πολλαπλά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του. 
Ένα από τα βασικά προτερήματα του εκπροσώπου της Ford είναι η αξιοπιστία των μηχανικών του μερών και η πολύ καλή ευελιξία του εντός της πόλης. 
Παράλληλα, ο εξοπλισμός άνεση και ασφάλειας δεν υπολείπεται σε τίποτα των αντίστοιχων επιβατικών εκδόσεων του μοντέλου. 
Ωστόσο, με την αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων, το Fiesta Van προσφέρει τη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με όγκο έως και ενός κυβικού μέτρου και βάρους έως και 508 κιλών. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τους ιδιαίτερα αποδοτικούς και ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες του
- τη δυνατότητα μεταφοράς προϊόντων με βάρος έως και 508 κιλών

Με μια ματιά: 
- Κινητήρες με ισχύ από 70 – 95 ίππους
- Μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 87g/km


VW load up!
Μια από τις πιο νέες προτάσεις στην ελληνική αγορά των ελαφρών επαγγελματικών πόλης είναι το load up! της Volkswagen το οποίο, παρά τις ιδιαίτερα περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του (μήκος 3,54μ.), είναι σε θέση να υποστηρίξει ένα σεβαστό όγκο και βάρος φορτίου. 
Με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 1,29 – 1,37t., το VW load up! προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.209χλστ., πλάτος 948χλστ. μεταξύ των θόλων και ύψος 873χλστ. Σε αυτόν, μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με όγκο 990 λτ. και βάρος από 347 – 363 χλστ. 
Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως το VW load up! είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης, πετρελαίου ή και φυσικού αερίου. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την μεγάλη ευελιξία του και τον πληρέστατο εξοπλισμό
- τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες

Με μια ματιά: 
- Κινητήρες βενζίνης (60hp), πετρελαίου (75hp) ή φυσικού αερίου (68hp)
- Μέση κατανάλωση από 4,5λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 79 - 108g/km

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ