Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

MAN Truck

Mercedes-Benz Atego

Volvo FMX

Κατασκευαστικός κλάδος

Ο κλάδος των κατασκευών και των εργοταξιακών οχημάτων δεν αφορά μόνο στα θηριώδη 4αξονικά φορτηγά ή τις αντίστοιχες εφαρμογές όπως η μπετονιέρες, τα φορτηγά μεταφοράς υπέρ-βαρέων μηχανημάτων κ.ο.κ.
Σε αρκετές περιπτώσεις, πολλές εφαρμογές που σχετίζονται με τις κατασκευές προβλέπουν την χρήση ευέλικτων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων ή φορτηγών που είναι σε θέση να κινηθούν με άνεση τόσο εντός όσο και εκτός του οδικού δικτύου, μεταφέροντας πρώτες ύλες, εξοπλισμό ή εξειδικευμένα συνεργεία ακόμη και σε σημεία εκτός του οδικού δικτύου (π.χ. συντήρηση ανεμογεννήτριων). 
Σε ότι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά, η επιλογή ενός οχήματος της κατηγορίας των Pick-Up αποτελεί μια προφανή λύση λόγω των προτερημάτων των εκπροσώπων της στα οποία έχουμε αναφερθεί ενώ, στον κλάδο των φορτηγών υπάρχουν και οι επιλογές ελαφρών φορτηγών που μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες του κλάδο χάρη στο στιβαρό αμάξωμα τους, την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος τους από το έδαφος, τις εκδόσεις με συστήματα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους άξονες, τις πολλαπλές επιλογές ως προς των τύπο της καμπίνας, τη μεγάλη ποικιλία υπερκατασκευών που μπορούν να υποστηρίξου, τη διάταξη και τον τύπο των αξόνων κ.λπ. 

MAN Truck
Η ανανεωμένη γενιά του MAN TGL, του μικρότερου σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες, εκπροσώπου της MAN Truck & Bus και στην ελληνική αγορά, μπορεί να καλύψει με άνεση και αρκετές εφαρμογές στον κλάδο των κατασκευών δεδομένου του σκληροτράχηλου χαρακτήρα του. 
Με μεικτό βάρος από 7,5 – 12,0t. και κινητήρες 4 ή 6 κυλίνδρων και χωρητικότητα 4,6λτ. ή 6,9λτ., το MAN TGL είναι σε θέση να αποκτηθεί με πολλαπλούς τύπους καμπίνας και ένα πληρέστατο και προηγμένο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την ποικιλία εκδόσεων του
- το χαμηλό συνολικό κόστος Ιδιοκτησίας του

Με μια ματιά: 
- 4κύλινδρος 4,6λτ. με ισχύ 150 – 220 ίππους
- 6κύλινδρος 6,9λτ. με ισχύ 250 ίππους


Mercedes-Benz Atego
Μ ε το μεικτό βάρος του να ανέρχεται έως και στους 16t., το Mercedes-Benz Atego έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αποδοτικά, εμπορικά επιτυχημένα και πολυδιάστατα οχήματα της αγοράς των ελαφρών – μεσαίων φορτηγών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάρη στη τεράστια ποικιλία εκδόσεων του και το προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο τόσο των κινητήρων του όσο και των επιμέρους μηχανικών τμημάτων. 
Ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται, το Atego μπορεί να αποκτηθεί με πολλαπλούς τύπους καμπίνας καθώς και με μηχανικά σύνολα 4 ή 6 κυλίνδρων που διακρίνονται για το περιορισμένο κόστος συντήρησης τους. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την πληρέστατη γκάμα εκδόσεων
- το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και αποδοτικότητας

Με μια ματιά: 
- 5,1 και 7,7λτ. με ισχύ 156 – 299 ίππους


Volvo FMX
Εξελιγμένο και εξοπλισμένο ειδικά για την αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων και απαιτητικών εφαρμογών στον κατασκευαστικό κλάδο, το FMX αποτελεί την αιχμή του δόρατος της σουηδικής εταιρείας σε μια κατηγορία οχημάτων που επιβάλλεται να είναι ανθεκτικά, αξιόπιστα και έτοιμα να κινηθούν σε πάσης φύσεως εδάφη, μεταφέροντας δεκάδες τόνους φορτίου. 
Διαθέσιμο με 2 – 5 άξονες, το Volvo FMX μπορεί να εξοπλιστεί με τρεις τύπους καμπίνας που περιλαμβάνει ακόμη και δύο κρεβάτια ενώ, η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα με ισχύ έως και 540 ίππους. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- τα προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς
- τους αποδοτικούς 6κύλινδρους κινητήρες του

Με μια ματιά: 
- 6κύλινδροι 10,8 ή 12,8λτ. με ισχύ από 330 – 540 ίππους και ροπή από 1.600 – 2.600 Nm

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ