Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Fiat Doblo

VW Caddy

Τεχνικά επαγγέλματα

Η εν λόγω κατηγορία επαγγελματιών είναι ιδιαίτερα πολυσύνθετη καθώς σε αυτή μπορούν αν συμπεριλάβουμε τους ηλεκτρολόγους, τους υδραυλικούς, τους ξυλουργούς, τους ψυκτικούς, τους πάσης φύσεως εργολάβους κ.ά. 
Με αυτό το δεδομένο, καθίσταται σαφές πως πέραν της ανάγκης επαρκών μεταφορικών δυνατοτήτων για την υποστήριξη φορτίων με μεγάλο όγκο ή μεγάλο βάρος, απαιτείται και η ανάγκη μεταφοράς τόσο ειδικού εξοπλισμού όσο και –σε αρκετές περιπτώσεις- εξειδικευμένου προσωπικού για την εκτέλεση επί τόπου εργασιών. 
Επομένως, η χρήση οχημάτων με ανοικτή ή κλειστή καρότσα επαφίεται ουσιαστικά στον τύπο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της εκάστοτε επιχείρησης ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, υπάρχει και η ανάγκη ειδικής χωροταξικής διαρρύθμισης στο εσωτερικό της καρότσας ενός επαγγελματικού οχήματος για την υποστήριξη ειδικών στοιχείων όπως για παράδειγμα, εργαλειοθήκες κ.ά. 
Ουσιαστικά, η εν λόγω κατηγορία επαγγελμάτων θα μπορούσε να κάνει χρήση οχημάτων από όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες των ελαφρών επαγγελματικών χωρίς να εξαιρούνται οι εκδόσεις καμπίνας – σασί (C+C) αυτών. 

Fiat Doblo
Μια από τις κορυφαίες προτάσεις αγοράς και της ελληνικής αγοράς στη γκάμα των Vanette είναι η νέα γενιά του Fiat Doblo που προσφέρεται σε μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα εκδόσεων με πολλαπλά μήκη αμαξώματος και μεταξονίου που περιλαμβάνει ακόμη και εκδόσεις με ανοικτή καρότσα (Work Up). 
Με τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου θα περιλαμβάνει πλέον στοιχεία που παραπέμπουν σε πολυτελείς εκδόσεις επιβατικών οχημάτων, το νέο Doblo διακρίνεται για την καλή ποιότητα κατασκευής του ενώ, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως, ανάλογα με την έκδοση, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1,0t. και όγκο έως και άνω των 5,0κ.μ. στην περίπτωση αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καμπίνας. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την ύπαρξη μηχανικών συνόλων με καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο
- τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες

Με μια ματιά: 
- Νέες εκδόσεις Natural Power 1,4λτ. με ισχύ 120 ίππων
- Μέση κατανάλωση CNG 4,9kg/100χλμ. 


VW Caddy
To Volkswagen Caddy Van είναι διαθέσιμο στη χώρα μας με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου και είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις χρήσης μιας ιδιαίτερα μεγάλης γκάμας εφαρμογών χάρη στον πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης του με μήκος από 1.781 – 2.250 χλστ. Το πλάτος του ορίζεται στα 1.552 χλστ. (1.172χλστ. μεταξύ των θόλων) και του ύψος του στα 1.244 χλστ. αντίστοιχα. 
Με βάση αυτά ως δεδομένο, o εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 813 κιλών ενώ ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης του κυμαίνεται από τα 3,2 – 4,7κ.μ. χωρίς να συνυπολογίσουμε την αύξηση των διαστάσεων του με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού. 

Αξίζει να το αποκτήσετε για...
- την κατασκευαστική αρτιότητα του
- τον πληρέστατο εξοπλισμό και την αποδεδειγμένη αξιοπιστία του

Με μια ματιά: 
- Κινητήρες με καύσιμο τη βενζίνη, το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο
- Εκδόσεις «EcoFuel» με κινητήρα 2,0λτ. και ισχύ 109 ίππων

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ