Λύσεις συστημάτων οροφής & τακτοποίησης! (vid)

Ακόμη μία νέα συνεργασία για την γνωστή εταιρεία Camion Τσολακίδης Α.Ε. Αυτή την φορά με την Gentili Technology Equipment. Στόχος οι παροχή κορυφαίων λύσεων σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων οροφής και τακτοποίησης επαγγελματικού εξοπλισμού σε εμπορικά οχήματα.

 
Τα προϊόντα της Gentili Technology Equipment καθώς και η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζονται σε 4 αρχές:
 
- Τη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας του οχήματος
- Τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας των χειριστών
- Τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων με τη χρήση ανακυκλώσιμων προϊόντων
- Τη μείωση του κόστους καυσίμου με τη χρήση προφίλ αλουμινίου που συνδυάζει
   ελάχιστο βάρος και τεράστια αντοχή !          Kαλέστε : 2105150941 / 2310752755  

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει:

- Ειδικό σύστημα οροφής - μεταφοράς σκάλας G2000 Harrier.
   Θεωρείται ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς της σκάλας σε ένα όχημα !
   Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σύστημα οροφής - μεταφοράς σκάλας
   G2000 HARRIER LADDER RACK
 

- Συστήματα οροφής από προφίλ αλουμινίου

- Ράφια συστήματος οργάνωσης και τακτοποίησης εργαλείων
   και επαγγελματικού εξοπλισμού.
   Ελαφριάς κατασκευής & μεγάλης αντοχής ! Από 100% προφίλ αλουμινίου.

 Στο site της μπορείτε να δείτε: Τον κατάλογο προϊόντων της Gentili κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε ένα δέιγμα των προϊόντων της Gentili στο παρκάτω βίντεο

Η Camion Τσολακίδης και η πελατοκεντρική της φιλοσοφία!

Είναι μια TOP εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων και ρυμουλκούμενων οχημάτων με ειδικότητα στα συστήματα αερόφρενων.

Διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο επαγγελματικών, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς χάρη στη ποιοτική δουλειά που επιτελούν οι άνθρωποι της Camion οι οποίοι όπως, οι ίδιοι,  δηλώνουν, η επιτυχία της εταιρείας τους, πρωτίστως εξαρτάται από την ικανοποίηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό είναι επιφορτισμένοι με το να βρίσκουν πάντα την καλύτερη λύση στον εκάστοτε πελάτη, εξασφαλίζοντας πάντοτε τόσο την αποτελεσματικότητα της λύσης που προτείνουν, όσο και την αξιοπιστία αυτής. Και όλα τα παραπάνω με το καλύτερο δυνατό value for money.                                             Kαλέστε : 2105150941 / 2310752755  

Από το 2011, εμπορεύεται και ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων, διευρύνοντας έτσι κατά πολύ την προϊοντική της γκάμα.

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας VB, η οποία προωθεί συστήματα αεραναρτήσεων για επαγγελματικά οχήματα. Τα εν λόγω συστήματα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις των οχημάτων, αλλά και την άνεση που επιθυμεί ο επαγγελματίας, και ειδικότερα όταν καλύπτει ημερησίως πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει συστήματα αεραναρτήσεων για τους περισσότερους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων pick up, αλλά και 4x4 οχήματα. Το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εν λόγω ανάρτησης είναι ότι εξασφαλίζει κατά το δοκούν κράτημα κι άνεση, μιας και βελτιώνει κατά πολύ την οδική συμπεριφορά του εκάστοτε επαγγελματικού οχήματος!
 
Πλήρες και κατατοπιστικό site

Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, η εταιρεία Camion Τσολακίδης Α.Ε., διαθέτει ένα πλήρως ενημερωμένο site, το οποίο περιέχει όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία. Εκεί, κάθε επαγγελματίας θα βρει τις κατηγορίες των προϊόντων που επιθυμεί να προμηθευτεί για το όχημά του.

Κάθε προϊόν περιγράφεται αναλυτικά, ενώ προσφέρονται και οι επιπλέον αντιστοιχίες για το ίδιο ανταλλακτικό! Έτσι, η Camion Τσολακίδης Α.Ε. φροντίζει να κάνει ευκολότερη τη ζωή του επαγγελματία, ώστε αυτός να βρίσκει αυτό που ψάχνει, εύκολα, άμεσα και στην καλύτερη δυνατή τιμή!
 
Kαλέστε : 2105150941  Αθήνα
                 2310752755    Θεσσαλονίκη
Δείτε με 1 κλίκ : www.camion.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ