Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταφέροντας το πιο απαιτητικό «φορτίο»

53.983 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Ο τουρισμός είναι ο βασικότερος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν απαιτούν τις κορυφαίες επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Με δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες να επισκέπτονται σε ετήσια βάση τη χώρα μας, είναι σαφές πως οι οδικές επιβατικές μεταφορές αποτελούν ένα από τα βασικότερα «στοιχήματα» που καλούνται να κερδίσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις όλων των τύπων.
Είτε πρόκειται για τη μεταφορά ολιγομελών αποστολών σε περιβάλλον… VIP, είτε η μεταφορά επιβατών με μεγάλα λεωφορεία, τα ζητούμενο από τους επιχειρηματίες του κλάδου συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: άνεση, ασφάλεια, αποδοτικότητα.
Προκειμένου να σας παρουσιάσουμε ορισμένες συγκεκριμένες λύσεις που θεωρούμε πως ανταποκρίνονται στον βέλτιστο βαθμό στις απαιτήσεις του κλάδου, σας παρουσιάζουμε έναν εκπρόσωπο της κατηγορίας των Vanette, που μπορεί να καλύψει ευέλικτα και με χαμηλό κόστος χρήσης την μεταφορά πάσης φύσεως εξοπλισμού, ένα 9θέσιμο Mini-Bus καθώς και ένα εκ των κορυφαίων προτάσεων στα τουριστικά λεωφορεία που προσφέρεται στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)