Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία

5.454 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Τα μεσαία Vans έχουν να επιδείξουν ορισμένες από τις πιο «φρέσκιες» προτάσεις στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και εκτός από τις μεταφορικές τους δυνατότητες, διακρίνονται για την ευελιξία τους.

Η ανάγκη για γρήγορες και ευέλικτες μεταφορές προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους εντός της πόλης καθώς και η δυνατότητα διαχείρισης δρομολογίων ακόμη και εκτός αυτής, έχει επιφέρει μια ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη στα οχήματα της κατηγορίας των Μεσαίων Vans, με πολλές εταιρείες να έχουν παρουσιάσει σημαντικές νέες προτάσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας.
Τα εν λόγω οχήματα είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία με όγκο ακόμη και άνω των 6κ.μ. ή βάρος ακόμη και 1,5t. χωρίς το συνολικό μήκος του αμαξώματος τους να υπερβαίνει σημαντικά τα 5,0μ., γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.
Τα εν λόγω οχήματα είναι επίσης διαθέσιμα και σε επιβατικές εκδόσεις (έως και 9 επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων) γεγονός του εγγυάται πως, εκτός από τις γενναιόδωρες διαστάσεις που προσφέρουν στο εσωτερικό τους για φορτία και επιβάτες, εφοδιάζονται και με ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα πολυτελή επιβατικά οχήματα.
Σε ότι αφορά στην πορεία της κατηγορίας για το 2017, το Ford Transit Custom διατήρησε με άνεση τα πρωτεία στην Ελλάδα με τα Peugeot Expert και Mercedes-Benz Vito να το ακολουθούν από απόσταση, παρά τη σημαντική αύξηση των πωλήσεων τους.