Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μόνωση χώρων φόρτωσης. Ευκαιρίες & παγίδες!

2.998 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Με το ξεκαθάρισμα της αγοράς λόγω της οικονομικής κρίσης, οι εταιρείες που έχουν παραμείνει στον τομέα παραγωγής και μεταφοράς προϊόντων, είναι αυτές που χαρακτηρίζονται από σωστές στρατηγικές επιλογές και άρτια οργάνωση / δομή.

Καθώς η ασφαλής μεταφορά προϊόντων αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την ποιότητά των προϊόντος, παραθέτουμε παρακάτω κάποιες συμβουλές ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο ψυγείο για τις ανάγκες σας.  

Συμβουλές
  1. Αρχικά, να απευθύνεστε σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου και μάλιστα με πολύχρονη παρουσία στο χώρο, καθώς αυτές θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή σε τεχνικά θέματα αλλά και σε θέματα νομοθεσίας.
  2. Δείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας καθώς και εάν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και αρκετά ανταλλακτικά, ώστε να μπορεί να σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
  3. Μιλήστε με τους υπευθύνους της εταιρίας και ιδιαίτερα στο service, για να γνωρίζετε ποιος θα σας εξυπηρετήσει μετά την πώληση. Η συντήρηση των ψυκτικών γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση λόγω της τεχνολογίας των ψυκτικών μηχανημάτων αλλά και της μετάβασης σε καινούργια ψυκτικά μέσα
  4. Ζητήστε πιστοποιήσεις (ISO, ATP/FRC) της εταιρίας καθώς και των προϊόντων της.
  5. Ζητήστε το πελατολόγιο της εταιρίας καθώς και συστάσεις από συνεργάτες σας για την ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και των ανθρώπων που την απαρτίζουν.
  6. Μην παίρνετε αποφάσεις για τεχνικά ζητήματα με βάση το χαμηλότερο κόστος διότι συνήθως θα δημιουργηθούν προβλήματα πολύ σύντομα. Επιλέξτε αυτό που θεωρείτε καλύτερο και δείτε αν μπορείτε να επιτύχετε κάποιες καλύτερες τιμές.
Επιλέγοντας μια εταιρία με βιομηχανοποιημένη παραγωγή κατασκευής πολυεστερικών καλουπιών και πάνελ (κομμένα σε μηχανές CNC) κερδίζετε τα εξής:
  1. τέλεια συναρμολόγηση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, χωρίς να προκληθούν φθορές
  2. μέγιστη αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης του οχήματος
  3. δυνατότητα αφαίρεσης των καλουπιών για τις ενδεχόμενες επισκευές, άρα μικρότερα κοστολόγια σε περιπτώσεις επισκευών
  4. επίτευξη των καλύτερων θερμοκρασιών στα προϊόντα σας
  5. πλήρη τήρηση των υγειονομικών απαιτήσεων
  6. και τέλος μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο λόγω της υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής, που συνεπάγεται μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης