Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε όλες τις εξελίξεις για τους κλάδους των επαγγελματικών οχημάτων και των Μεταφορών, στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά

ΝΕΟ τεύχος Auto Τρίτη Επαγγελματικά!

7.469 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2021)

Το νέο τεύχος του Νο1 μέσου ενημέρωσης για την αγορά επαγγελματικών οχημάτων και τον κλάδο των Μεταφορών γενικότερα, κοντά σας με 1 μόνο click! Μην το χάσετε!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε… με 1 click για όλες τις εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων (ειδικότερα) και των Μεταφορών (γενικότερα), μέσα από την πλούσια ειδησεογραφία και τα πολλαπλά αφιερώματα, που εμπεριέχονται στην ύλη του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά!

Στις σελίδες σας προσφέρουμε μια πρόγευση του νέου Volkswagen Caddy Van που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, καθώς και μια αναλυτική παρουσίαση του νέου Renault Kangoo, που επίσης αναμένεται στη χώρα μας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Επιπρόσθετα, σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις που αποκομίσαμε πίσω από την κορυφαία έκδοση «Black Edition» του δυναμικού Mitsubishi L200 και σας αποκαλύπτουμε τα πλάνα του Ομίλου Stellantis, σχετικά με την εξέλιξη ενός νέου «fuel cell» ελαφρού επαγγελματικού που θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2021!
Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το Μεγάλο Αφιέρωμα στην ασφάλεια και την αποδοτικότητα των Μεταφορών… εν καιρώ πανδημίας, με πολλαπλές παρουσιάσεις υπηρεσιών και προϊόντων για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων όλων των τύπων, συνεντεύξεις αλλά και πολλαπλές –κορυφαίες- προτάσεις ελαφρών επαγγελματικών, που μπορούν να αποκτηθούν και με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους μέσω leasing.

Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τα ειδικά «Best-Buy» θέματα με προτάσεις – επιλογές οχημάτων από τις κατηγορίες των Vanettes και των Mini-Vanettes καθώς και ένα αναλυτικό ρεπορτάζ αναφορικά με το ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι τύποι καυσίμου που επιλέγουν οι απανταχού επαγγελματίες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (με βάση τις πωλήσεις του 2020).

Το νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που μόλις κυκλοφόρησε, κοντά σας μόνο με… 1 click!