Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

NGT μια φρέσκια και καινοτόμα εταιρεία

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Η εταιρεία Natural Gas Technologies αποτελεί μια συμμαχία νέων μηχανικών, που ξεκίνησε το 2012. Από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα απολύτως εξειδικευμένο πεδίο δραστηριοτήτων, πρωτοπόρο και εξαιρετικά καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι τομείς που δραστηριοποιείται είναι:
  • Το πεπιεσμένο φυσικό αέριο CNG και οι τεχνολογίες ανεφοδιασμού και οχημάτων που το αφορούν
  • Τα προηγμένα ενεργειακά έργα κτηρίων με καύσιμο το φυσικό αέριο και τον συνδυασμό του με τις ΑΠΕ
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες οικονομοτεχνικού – ενεργειακού σχεδιασμού μεταφορών και κτηρίων
Επιπρόσθετα, η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα των ιταλικών εταιρειών M.T.M. srl & Ecomotive Solutions srl.
 
Επιτυχημένες μετατροπές οχημάτων σε CNG
Η Natural GAS προβαίνει σε μετατροπές οχημάτων, ώστε να «καίνε» φυσικό αέριο, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στις επαγγελματικές μετακινήσεις. Η NGT έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνει με άριστο τελικό αποτέλεσμα μετατροπές σε φυσικό αέριο, τόσο σε κινητήρες βενζίνης, όσο και πετρελαίου, κάτι που μειώνει κατά πολύ το κόστος κίνησης των οχημάτων, κάτι πολύ σημαντικό για τον επαγγελματία που κοιτάει να προβεί σε οικονομία κλίμακας.
 
Πιστοποιήσεις σε σταθμούς ανεφοδιασμού
Ακόμα μια σημαντική προέκταση της δουλειάς που κάνει η NGT, είναι η δυνατότητα να αναλάβει την αδειοδότηση και κατασκευή ενός πρατηρίου CNG παραδίδοντας μια λύση turn-key με πλήρη υποστήριξη συντήρησης και άμεσης επέμβασης. Το παραπάνω ισχύει και για πρατήρια ιδιωτικής χρήσης, όπου πέρα των εργασιών αδειοδότησης αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση, αλλά κι όλη την οικονομοτεχνική ανάλυση επένδυσης και απόσβεσης σύμφωνα με τις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες του πελάτη.
 
Και σε κατοικίες
Η εταιρεία NGT, ασχολείται και με την εξοικονόμηση κατ` οίκον, μιας και στα πλαίσια του ήδη διαδεδομένου προγράμματος επιδότησης εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, η εταιρεία αναλαμβάνει εξΆ ολοκλήρου την διαδικασία κατασκευαστικά αλλά και διεκπεραιωτικά. Με καινοτόμες ενεργειακές λύσεις, εξειδικευμένη εμπειρία στα συστήματα φυσικού αερίου και τον αυτοματοποιημένο συνδυασμό τους με ΑΠΕ.
Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο αντικείμενο του φυσικού αερίου και των σύγχρονων συστημάτων ΑΠΕ (ηλεκτρικές & αεριοκίνητες αντλίες θερμότητας, ηλιακά θερμοδυναμικά, ηλιακή ψύξη κλπ.), η NGT αναλαμβάνει την μελέτη και υλοποίηση προηγμένων εγκαταστάσεων σε κτήρια κατοικίας και τριτογενούς τομέα, με στόχο την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων από όλες τις διαθέσιμες πηγές της κάθε εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.