Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Νέα εποχή εποπτείας Στόλου οχημάτων με κάμερες! G4S Video Telematics

1.198 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2024)
Νέα εποχή εποπτείας Στόλου οχημάτων με κάμερες! G4S Video Telematics

Νέα εποχή εποπτείας Στόλου οχημάτων με κάμερες! G4S Video Telematics

  • Νέα εποχή εποπτείας Στόλου οχημάτων με κάμερες! G4S Video Telematics
  • Νέα εποχή εποπτείας Στόλου οχημάτων με κάμερες! G4S Video Telematics

-Η G4S Mobility είναι σύγχρονη cloud-based πλατφόρμα, προσβάσιμη από PC και κινητό
-Προσφέρει εποπτεία στόλου με εξειδικευμένες κάμερες οχημάτων
-Το υλικό των Videos αξιοποιείται και για την εκπαίδευση των οδηγών της επιχείρησης

Με βάση την ενημέρωση της G4S Telematix οι κάμερες οχημάτων αποτελούν ένα κρίσιμο, για την αποδοτικότητα, επόμενο βήμα, όσον αφορά την αναβάθμιση της σύγχρονης επιχείρησης, που διαθέτει και στόλο εταιρικών οχημάτων.
Η G4S Telematix (με τεχνογνωσία στον κλάδο της τηλεματικής και παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), παρουσίασε μία νέα λύση που στοχεύει στην ασφάλεια (ανθρώπων, φορτίων, οχημάτων) και στην αποδοτικότητα κάθε εταιρικού στόλου οχημάτων! Την ονομάζει VideoTelematics.

Η λύση Video Telematics με τις εξειδικευμένες κάμερες οχημάτων, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, παρέχοντας για πρώτη φορά πλήρη ορατότητα στο πεδίο, σύμφωνα με την G4S Telematix.
Το G4S Video Telematics εστιάζει στην ασφάλεια και την αποδοτικότητα στόλων οχημάτων π.χ. φορτηγών, βυτιοφόρων, λεωφορείων και άλλων επαγγελματικών οχημάτων. Με προηγμένο εξοπλισμό και την πλατφόρμα G4S Mobility, προσφέρει εποπτεία στόλου σε πραγματικό χρόνο, ενώ επιτρέπει απομακρυσμένο έλεγχο και άμεση υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αρχειοθετημένο υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί:
- για αναφορές ατυχημάτων,
- ως αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση ψευδών ισχυρισμών, αλλά και
- για την καλύτερη εκπαίδευση των οδηγών των εταιρικών οχημάτων.

Η λύση VideoTelematics διαθέτει γκάμα εξοπλισμού που περιλαμβάνει κεντρική κάμερα Dashcam, κάμερες φορτίου και οπισθοπορείας, κάρτα μνήμης, αισθητήρα πόρτας και κουμπί πανικού.
Η εγκατάσταση στο εσωτερικό του οχήματος είναι απλή, και δεν απαιτεί εξειδικευμένη γνώση.
 

Η G4S Mobility είναι cloud-based πλατφόρμα, προσβάσιμη από PC και κινητό

Η G4S Mobility είναι μία σύγχρονη cloud-based πλατφόρμα, προσβάσιμη από υπολογιστή ή κινητό, η οποία παρέχει ζωντανή εποπτεία οχημάτων καθώς και πολύτιμο αρχειοθετημένο υλικό. Προσφέρει αυτοματοποιημένες και εξειδικευμένες ειδοποιήσεις, καθώς και πληθώρα αναλυτικών στατιστικών για αποτελεσματική διαχείριση στόλου.
 
Το ενσωματωμένο κουμπί πανικού συνδέεται με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας της G4S, το οποίο δέχεται όλες τις ειδοποιήσεις και διαχειρίζεται περιστατικά έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται την άμεση αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής ή κινδύνου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »